maanantai 19. helmikuuta 2018

Weekend


Mukavaa maanantaita! Kuinka teidän viikonloppu sujui? Meidän sujui kuvien mukaisissa merkeissä. Perjantaina otettiin iisisti. Tytöt leikki kavereiden kanssa ja me mister A:n kanssa pyörittiin tässä kotosalla. Allekirjoittanut ei saanut juuri mitään aikaiseksi. Koitin parhaani mukaan vielä lepäillä flunssaa pois.

Lauantaina kävin aamulla pitämässä jumpan. LauantaiBody on aina niin kiva. Porukkaa on paljon ja fiilis on jees. Otin iisimmin ja silti meinasin kuukahtaa, kun oli niin raskasta. Ja ihanaa :D Serkkunen perheensä kanssa kävi kylässä, yhtä kuskattiin synttäreille, käytiin tyhjäämässä kirpparipöytä ja ehdittiin tehdä pieni kävelylenkki. Illalla lähti olkkarista tapetit. Suhteellisen vauhdikas päivä, sanoisin.

Sunnuntaina maalattiin. Vaikka kirpparipöydästä tuli ihan hyvät tienestit, jouduttiin silti tyytyä siihen Bilteman halpismaaliin. Mister A:n mielestä se on tosi hyvä. Ei se munkaan mielestä huono oo, mutta ehkä ite antaisin Biltemalle asiakaspalautetta, että voisitteko lisätä värivalikoimaan myös lämpimiä sävyjä ;D Maalattiin nyt myös ikkunan pokat, jotka on tossa kuusi vuotta jo vähän vaivailleet. Miten ajattelinkin, että se on ihan jäätävä homma.. Aika kivuttomastihan se loppuviimein meni. Tuli ihan simona lisää valoa olkkariin maalaamisen myötä. Yritän ehtiä tällä viikolla maalata vielä keittiön ikkunan karmit.

Semmonen viikonloppu. Nyt tytöt kouluun ja päiväkotiin. Meikämuikkeli töihin. Ajattelin palauttaa maanantaibodaukset ohjelmaan nyt, kun flunssakin tuntuu lähteneen ainakin hetkeksi johonkin paremmille maille. Ja kyllä.. sitä mun hyvin pikaista selkä-hartiatreeniä voi kyllä kutsua bodaamiseksi :D

Mukavaa tätä viikkoa!
Sannis

2 kommenttia:

  1. Touhukas viikonloppu, vähän kateellisena luin postausta. Itse en saanut mitään aikaiseksi: luin ja tuijotin Netflixiä mökillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa ihanan rennolta sun viikonloppu! Toki olin kyllä itekin aika innoissani, kun niin saatiin aikaiseksi. Kuusi vuotta sitten uusitut pinnat on kyllä menneet jo tosi karseaksi ja kaikki on tuntunut jotenkin nuhjuiselta. Ihanaa, että saa vähän freesausta!

      Poista

Kiitos, kun kommentoit <3