3 porkkanaa
200g voita
4dl sokeria
4 kananmunaa
1dl maitoa
4dl vehnäjauhoja
2tl leivinjauhetta
2tl vanilliinisokeria
2tl kanelia
Kuorrutus:
Maustamatonta tuorejuustoa
Tomusokeria
Raasta porkkanat. Sekoita kuivat aineet keskenään.
Sulata voi, lisää siihen sokeri ja sekoita tasaiseksi. (Itse sekoitin käsin perusvispilällä. Sekoita joukkoon kananmunat ja sen jälkeen vielä porkkanaraaste.
Lisää kuivat aineet ja maito.
Jaa taikina vuokiin. Täytä vuoka vähän yli puolilleen.
Paista 175 asteessa 25 minuuttia.
200g voita
4dl sokeria
4 kananmunaa
1dl maitoa
4dl vehnäjauhoja
2tl leivinjauhetta
2tl vanilliinisokeria
2tl kanelia
Kuorrutus:
Maustamatonta tuorejuustoa
Tomusokeria
Raasta porkkanat. Sekoita kuivat aineet keskenään.
Sulata voi, lisää siihen sokeri ja sekoita tasaiseksi. (Itse sekoitin käsin perusvispilällä. Sekoita joukkoon kananmunat ja sen jälkeen vielä porkkanaraaste.
Lisää kuivat aineet ja maito.
Jaa taikina vuokiin. Täytä vuoka vähän yli puolilleen.
Paista 175 asteessa 25 minuuttia.
Täytteeseen laitoin 400g tuorejuustoa ja tomusokeria niin, ettei ollut ihan yliällömakeaa. Kokeilemalla löytyy itselle sopiva combo. Sähkövatkaimella vaan sekaisin ja pursottimeen. Muutama mun kuppikakuista jäi ilman täytettä, koska laitoin aika reippaalla kädellä. Olis siis tähän satsiin saanut olla vielä yksi 200 gramman paketti tuorejuustoa lisää. Korkeampiin muffarivuokiin jos tekee, tulee kuppikakkuja tietysti vähemmän ja silloinhan saattaa tuo 400g riittää.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos, kun kommentoit <3