Banaanikakku



2 kananmunaa
2 1/2 dl sokeria
2 banaania muusattuna
2 tl leivinjauhetta
1 tl ruokasoodaa
2 tl vanilliinisokeria
8 rkl kuohukermaa
150g voita sulatettuna
2 1/2 dl vehnäjauhoja
kanelia

Sekoita kaikki ainekset kulhossa. Kanelia voit lisätä oman maun mukaan. Ite laitoin about ruokalusikallisen, koska pidän kanelista. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka. Kaada taikina vuokaan ja paista uunissa 200 asteessa n. tunnin verran. Kakku tummuu aika reilusti. Sitä ei kannata säikähtää.
Anna kakun jäähtyä ennen vuuasta kumoamista. 

Meidän leipuri käytti korppujauhoa vähän reilummalla kädellä ja sitä jäi aika paljon kakun päälle.
Ihan kiva juttu itseasiassa. Toi vähän väriä :)

Resepti täältä -> cebicinkeittio.blogspot.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3