5dl maitoa
100g voita
1pss kuivahiivaa
2tl suolaa
1rkl sokeria
5dl jauhoja
500g jauhelihaa
2dl keitettyä riisiä
1 kananmuna
1dl kermaa/ruokakermaa
1dl juustoraastetta
Mausteita oman maun mukaan ->
alkuperäisessä ohjeessa lihaliemikuutio, sipulia, valkopippuria, suolaa, paprikajauhetta.
Ite laitoin tacomausteen
Sulata voi. Lämmitä maito. Miksaa nämä keskenään.
Lisää jauhot, kuivahiiva, suola ja sokeri. Sekoita ja jätä lepäämään.
Paista jauheliha. Mausta ja lisää kerma-kananmunasekoitus.
Levitä puolet taikinasta uunipellille leivinpaperin päälle.
Kaada päälle jauhelihamassa. Levitä lopputaikina tasaisesti jauhelihan päälle.
Paista uunissa 200 asteessa n. puoli tuntia tai kunnes on ottanut vähän väriä.
Huom! Taikinaa tulee tällä reseptillä tosi ohuet kerrokset. Jos haluat paksumman tai jos haluat, että jauheliha peittyy kokonaan, tee suurempi määrä.
Ohje on Kotikokki-sivustolta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos, kun kommentoit <3