Suolapähkinä-kinuski-puolukkakakku
Pohja:
150g digestive-keksejä
250g suolapähkinöitä
Päälle:
purkillinen kondensoitua, karamellisoitua maitoa
eli toffeeta
Mousse:
2½ dl kermaa
2½ dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
250g mascarponejuustoa
5 liivatetta
2 rkl vettä
Murskaa keksit. Hienonna suolapähkinöitä tehosekoittimessa
tai monitoimikoneessa, kunnes se muuttuu tahnaksi.
Sekoita pohjan aineet keskenään ja painele irtopohjavuokaan.
Levitä päälle purkillinen toffeeta.
Valmista mousse. Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.
Vaahdota kerma ja vaniljakastike ja lisää mascarponejuusto.
Kiehauta vesi ja sulata siihen liivatteet.
Lisää seos ohuena nauhana moussen joukkoon.
Kaada mousse vuokaan ja anna hyytyä vähintään muutama tunti.
Ripottele päälle reilusti puolukoita.
Ohje on alunperin Täyttä elämää - blogista Se on muuten sattumoisin blogi, jota itsekin seuraan.
Terkkuja vaan Hannelelle :)
Sannis
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos, kun kommentoit <3