Pohja:
300g Bastogne-keksejä
125g voita tai margariinia
Täyte:
4 liivatelehteä tai vastaava määrä jauhetta
200g maustamatonta tuorejuustoa
2,5rkl sitruunamehua
1dl sokeria
3tl vanilliinisokeria
2-3dl kuohukermaa
Murskaa keksit, sulata voi ja sekoita keskenään. Laita leivinpaperi irtopohjavuokaan ja painele keksi-voiseos vuokaan. Sekoita täytteen ainekset keskenään (kerma vispattuna) ja levitä pohjan päälle. Sekoita kuorrutteen ainekset keskenään ja kaada päällimmäiseksi vuokaan. Hyydytä jääkaapissa vähintään neljä tuntia, mieluiten yön yli. Koristele.
Kuvan kakku on tehty vuokaan, joka on halkaisijaltaan 16cm. Jos haluaa näin korkean kakun isompaan vuokaan, täytyy ohje tuplata. Vispaamalla kerman vähän löysemmäksi, saa tasaisemman kakkureunan :)
Murskaa keksit, sulata voi ja sekoita keskenään. Laita leivinpaperi irtopohjavuokaan ja painele keksi-voiseos vuokaan. Sekoita täytteen ainekset keskenään (kerma vispattuna) ja levitä pohjan päälle. Sekoita kuorrutteen ainekset keskenään ja kaada päällimmäiseksi vuokaan. Hyydytä jääkaapissa vähintään neljä tuntia, mieluiten yön yli. Koristele.
Kuvan kakku on tehty vuokaan, joka on halkaisijaltaan 16cm. Jos haluaa näin korkean kakun isompaan vuokaan, täytyy ohje tuplata. Vispaamalla kerman vähän löysemmäksi, saa tasaisemman kakkureunan :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos, kun kommentoit <3