Italialainen voileipäkakku


n. 1½ isoa pussia paahtoleipää
maitoa kostutukseen

Täyte 1
400g maustamatonta tuorejuustoa
200g creme fraichea
80g pestokastiketta
mustapippuria

Täyte 2
100g creme fraichea
100g tuorejuustoa (yrtit)
200g maustamatonta tuorejuustoa
pieni lasillinen hienonnettuja aurinkokuivattuja tomaatteja
kinkkua

Koristeluun
minitomaatteja
basilikan lehtiä
mozzarellapalloja

Valmista täyte 1 -> sekoita ainekset keskenään. Valmista täyte 2 -> sekoita ainekset keskenään.
Leikkaa leipälevyistä reunat pois.
Tee leivistä ensimmäinen kerros. Kostuta maidolla. Levitä kolmasosa ykköstäytteestä leipien päälle.
Tee leivistä toinen kerros. Kostuta maidolla. Levitä puolet kakkostäytteestä leipien päälle.
Tee leivistä kolmas kerros. Kostuta maidolla. Levitä kolmasosa ykköstäytteestä leipien päälle.
Tee leivistä neljäs kerros. Kostuta maidolla. Levitä loput kakkostäytteestä leipien päälle.
Laita vielä yksi leipäkerros ja kostuta. Levitä loput ykköstäytteestä kakun päälle.

Laita kakku kuvun alle ja jääkaappiin yön yli.
Koristele ja tarjoa seuraavana päivänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3