Mango - juustokakku


Pohja:
200g Digestive-keksejä
75g voita tai margariinia

Täyte:
4 liivatelehteä tai vastaava määrä jauhetta
100g maustamatonta tuorejuustoa
100g appelsiinituorejuustoa
1dl sokeria
3tl vanilliinisokeria
2-3dl kuohukermaa

Kuorrutus:
2prk Piltti mangososetta
2 liivatelehteä (tai vastaava määrä jauhetta)

Murskaa Digestive-keksit, sulata voi ja sekoita keskenään. Laita leivinpaperi irtopohjavuokaan ja painele keksi-voiseos vuokaan. Sekoita täytteen ainekset keskenään (kerma vispattuna) ja levitä pohjan päälle. Sekoita kuorrutteen ainekset keskenään ja kaada päällimmäiseksi vuokaan. Hyydytä jääkaapissa vähintään neljä tuntia, mieluiten yön yli.

Tällä ohjeella tulee semmoseen 26 senttiseen vuokaan matala kakku. Ite tykkään korkeammasta ja teen mieluiten tuplana. Kuorrutteen määrää ei tarvi silloin ehkä ihan tuplata vaan riittää 1,5-kertainen määrä. Tämän juustokakku on ihanan pehmeä ja makea. Jos makeutta on liikaa, voi toki sokerin määrää vähentää.

Niin, ja siis ohje perustuu tai ei perustu yhteen ohjeeseen, jonka löysin jostain blogista tai jostain muualta netistä. Hä?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3