pizzapohja:
2 1/2 dl vettä
25g hiivaa
3/4 tl suolaa
n. 5dl vehnäjauhoja
2rkl öljyä
päälliset:
400g (uusia) perunoita
1rkl öljyä
1 1/2 dl pestoa
200g fetajuustoa
suolaa
mustapippuria
(tuoretta basilikaa)
Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.
Lisää suola, jauhot ja öljy.
Alusta taikina ja kohota vedottomassa paikassa n. puoli tuntia.
Pese perunat ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi.
Paista pannulla välillä käännellen n. 8 minuuttia, mausta suolalla ja mustapippurilla.
Levitä pizzataikina leivinpaperille ja murenna takinan päälle fetajuusto.
Lisää perunat fetamurun päälle ja tiputtele päälle Pesto.
Paista uunissa 225 asteessa n. 15 minuuttia.
Alkuperäinen resepti -> k-ruoka.fi
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos, kun kommentoit <3