tiistai 13. helmikuuta 2018

Hissukseen


Tiedättekö ne päivät, kun rutistat kahvikuppiin talouspaperia ja pursotat kermavaahtoa päälle, että saisit otettua kivan valokuvan? Ja elämä on niinku niiiiin kiireistä, että just ja just on aikaa tällasiin tärkeisiin puuhiin. Ai ette vai? En muuten tiedä oonko ikinä elämässäni juonut mitään, missä olis kermavaahtoa päällä. Tuon vaahdon kyllä sujuvasti lusikoin talouspaperimytyn päältä sen jälkeen, kun kuvat oli otettu :D

Mister A:n isän kuoleman takia meille on tuotu useampi kimppu kukkia ja ne on ihania! Tekis mieli kuvata kaiken aikaa. Muuten hommat on odotustilassa. Odotetaan perunkirjan valmistumista ja odotetaan hautauslupaa. Asunto on tyhjätty ja se oli kyllä aivan yli suuri helpotus. Seuraavaksi täytyy tehdä visiitti hautaustoimistoon. Luulenpa, että hipsutellaan Laihian suuntaan. En koskaan unohda, kuinka suuri apu Rannen hautaustoimisto oli, kun Tommi kuoli. Nyt tuntuu, että haluais asioida mieluiten samassa paikassa.

Flunssa ei päästä meidän perhettä helpolla tänä talvena. Sen ja muiden vallitsevien olotilojen takia täällä mennään nyt aika hissukseen. Oon ollut jumpassa viimeksi keskiviikkona. Eihän siitä oo kuin viikko, mutta silti ihan joka päivä mietin treenejä ja kaipaan liikkeelle. Mulla on nyt seuraavat viikot vähemmän jumppia ja koko ajan suunnittelen mielessäni saliohjelmia ja treenikalentereita.  

Semmosta täällä. Mitäs siellä?
Sannis

10 kommenttia:

 1. Mulla on nyt sellanen ihme alakulokausi ja stressaan ihan kaikesta (töissä lähinnä), enkä jaksa tehdä mitään, mistä tulis iloinen mieli. Just vaikka pursottaa sitä kermavaahtoa talouspaperin päälle :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä on kuule ny liikkeellä! Ihan jotenki yli vaikea nyt repiä iloa mistään. No, ehkä hetken päästä taas paremmin. Siellä ja täällä! Tsemppiä!

   Poista
 2. Flunssatoipumisia ja voimia hautajaisjärjestelyissä 💚 Välillä on hyvä mennä hissukseen.

  VastaaPoista
 3. Sori, mutta vähän absurdi postaus :D (ihan hyvällä sanon). kermaa talouspaperin päälle ja hautausasiaa samassa postauksessa! mutta sellaista se elämä on välillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D Nimenomaan. Tällaisista postauksista mun mielestä meidän elämä kuvastuu jotenkin kaikista parhaiten. On raskasta ja on ihan surkeeta välillä, mutta siellä kaiken takana löytyy aina vähän aikaa laitella talouspaperia kahvikuppiin.

   Poista
 4. Edellisen kanssa samaa mieltä. Aivan ihanan absurdi postaus. :)

  Voimia suruaikaanne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Aika absurdia tää elämä kyllä välillä on :)

   Poista
 5. Elämä on aika kummallinen ilmiö, ja aika usein siihen mahtuu ihan absurdeja tilanteita. Tsemppiä ikävien asioiden käsittelyyn! Kuvissa on ihana tunnelma. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se.. ihan outoa hommaa välillä! Ei auta.. eteenpäin ny vaan :)

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3