sunnuntai 25. helmikuuta 2018

Synttärihulinaa


Nyt on ysivee-synttärit paketissa. Eilen kävi kunnon hulina, kun kolmetoista tyttöä hörskötti meillä menemään. Aikamoinen meininki :) Sankari ite teki huiskakoristeet pirtelöihin ja kirjoitteli paikkakortit pöytään. Pirtelöt ei muuten olleet mikään hirveän suuri menestys, vaan sipsit ja karkit teki parhaiten kauppansa tälläkin kertaa. Yllättäen piparit oli myös kova hitti. Sankari oli elementissään ja mini oli niin tyytyväinen, kun pääsi isojen tyttöjen synttäreille mukaan.

Leikittiin vähän tuolileikkiä ja jokainen piirsi piirustuksen, joista kasaan ysiveen huoneeseen viirin, kun ehdin. Kaikista kivoin ohjelmanumero tais olla kuitenkin valokuvaus. Kuvasin kaverikuvia ja muutaman ryhmäkuvan ja tytöt oli ihan liekeissä. Nyt jälkeenpäin harmittelen, että olisinpa muistanut ottaa yhden ryhmäkuvan niin, että tytöt on selin kameraan, niin olis voinut sen tännekin laittaa näytille.

Ensi vuonna onkin sitten täynnä täys kymppi!
Sannis

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Tänks! Pyörittelin viiripakettia käsissäni Sinooperissa, kun ajatus juolahti mieleen ja olin niinku ihan hirveän ylpeä, kun munkin mielestä se oli aivan kuningasidea :D

      Poista

Kiitos, kun kommentoit <3