perjantai 2. helmikuuta 2018

Keittiössä


Vähän on mun basilika ja ruohosipuli kovia kokeneet :) Koko meidän kämppä on nyt just vähän kovia kokenut. Makkariprojekti on vielä kesken ja työkaluja lojuu pitkin ja poikin. Mun ja mister A:n vaatteet ei oo löytäneet vielä ihan lopullista säilytyspaikkaansa ja minin uudesta huoneesta löytyy vielä meidän aikuistenkin tavaroita. Jotensakaan ei oo yhtään sellainen olo, että jaksais alkaa miettiä jotain järkeviä säilytyratkaisuja ja -systeemeitä.

Keittiö sentään on aika hyvällä mallilla. Kun vaan seitsemänsataa kertaa päivässä tyhjää tasot ja pyyhkii pöydät :) Me ollaan kyllä semmostakin sotkupytty-porukkaa, että ei vaan pysy siistinä, vaikka mitä tekis. Työtasoja ei ikinä tunnu olevan riittävästi. Ja meillä niitä kuitenkin on aika paljon. Haluaisin, että kaikki olis tyhjänä ja siistinä, mutta siltikään ei jaksais tiettyjä juttuja vetää kaapeista ulos kaiken aikaa. Esimerkiksi vaikka talouspaperirulla. NIIN ärsyttävä kapistus, mutta koko ajan pitää olla kuitenkin käden ulottuvilla. Elämän suuria epäkohtia :D

Mulla ja minillä on tänään vapaapäivä, mister A:lla lakkopäivä. Tokaluokkalainenkin pääsi koulusta jo puolilta päivin. Ollaan heitetty pieni lenkki ja käyty ruokaostoksilla. Nyt huilitaan ja jokainen puuhailee omiaan. Parin tunnin päästä minillä on kaverin synttärit HopLopissa ja mister A lupas viedä kasiveen kamunsa kanssa toiseen sisäleikkipuistoon hillumaan siksi aikaa. Sitä ennen ajattelin paistella nokkoslätyt ja keitellä niiden kamuksi kananmunakastikkeen. Kananmunakastike on mun all-time-lemppari!

Hyvää viikonloppua! Mitäs te meinaatte?
Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3