maanantai 5. helmikuuta 2018

Kirppukauppoja


Tytöiltä on puuttunut huoneista lukuvalot kokonaan ja varsinkin kasivee sitä olis jo kovasti tarvinnut, koska lueskelee välillä sängyssään. Vähän huono on ollut noiden jouluvalojen himmeässä loistossa tekstiä nähdä. Reilu viikko sitten bongasin FB-kirpparilta Heidi Riskun myynti-ilmoituksen ja siellähän olikin meidän tytöille sopivat lamput. Kumma kyllä, jopa minille kelpasi vaaleanpunainen :) Näistä Ikean lukuvaloista tulee kivat kuviot kattoon ja seinälle ja mini haluaakin pitää lamppua päällä yövalona. Eilenkin pötköteltiin vierekkäin illalla ja tsiigailtiin "tähtiä"


Heidiltä ostin myös nuo harmaat tyynynpäälliset ja tykkään niistä aivan yli kovaa. Meillä alkoi kaikki päälliset olla niin nuhjuisia, etten niitä halunnut enää sohvalla pitää. Pesin ne vaatehuoneeseen odottamaan kesää, jolloin ne pääsee kesäpetiä koristamaan. Samalla muuten, kun ostin nämä uudet jutut, laitoin tuplasti myyntiin kirpparille. Kummasti sitä aina jotain turhaa löytyy, ku kaappeja käy läpi. Kiva, kun voi kierrättää. Nykyään ei kyllä FB-kirppareilla enää yhtä hyvin tavara vaihda omistajaa, kuin ennen. Taitaa olla niin paljon myynnissä kaikenlaista ja jengillä KonMarit mielessä :)

Mukavaa tätä viikkoa!
Sannis

2 kommenttia:

  1. Onpas kiva nähdä myymänsä tavarat uudessa kodissa ja mukava kuulla, että tykkäsitte. :) Erityisesti nuo isot harmaat tyynynpäälliset on olleet omatkin lempparit aikoinaan. Paikallisten Facebook kirppisten kautta tavaraa on kiva ostaa - ja myydä, kun ei tarvi postittaa tai varailla pöytää ja laittaa kaikkiin tavaroihin hintalappuja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, FB-kirpparit on kyllä kivoja. Oon myynyt ihan älyttömästi tavaraa niiden kautta viimeisien vuosien varrella. Ja jotain tosiaan ostanut tilallekin :)

      Poista

Kiitos, kun kommentoit <3