torstai 22. helmikuuta 2018

To do


Tulppaanit on parhaat päivänsä nähneet, mutta olkkari alkaa olla ready. Seinät on maalattu ja suurin osa listoistakin kiinnitetty. Oon niin tyytyväinen. Valoa tuli roppakaupalla lisää ja vanha, likainen ja tunkkainen tapetti on poissa. Maalin sävystä en vieläkään oo varma. Jossain valossa se näyttää täydelliseltä, jossain valossa liian siniseltä. Mutta sinisyyskään ei niin haittaa, koska on se silti nyt sata kertaa parempi.

Keittiö on myös valmis. Heitin verhot huitsin nevadaan ja ikkunan pokat sekä ikkunaseinä sai uuden maalin. Harkittiin tuota samaa harmaata, mutta laitettiin kuitenkin valkoista. Nyt on niin vaaleaa ja valoisaa ettei tarvi enää verhoja. Jee!

Nyt on jäljellä meidän makkari. Puuuuh! Valmiiksi jo puistattaa se tapettien repiminen. Pienempänä hommana aiotaan vielä maalata minin huoneesta yksi seinä, mutta sehän on helppoa settiä, kun alla on maalia eikä tapettia. Aloin kyllä pähkäillä, että taidan maalata kaikista muistakin ikkunoista karmit. On sitte yhtenäistä ja kivemman näköistä. Ja siis toki haluaisin uusia jalkalistat koko kämppään. Kuusi vuotta sitten valitut korkeat, vähän koristeelliset viistää mun hermoja. Niin on epäkäytännölliset ja likaiset kaiken aikaa. Ja siis, voishan eteisenkin maalata. Ja eteisen isoon kaappiin tarttis vaihtaa mattavalkoiset ovet. Ja sitten vois oikeastaan vaihtaa välioviakin, koska nekin on jo aika nuhjuiset. Uutta sohvaakin olisin vailla. Ja sitten olis myös pari muuta juttua.... Ai ettei niinku onnistu vai? No jos nyt noi ensin mainitut ainaskin. 

No joo, eilen illalla vaihdoin remonttihousut leivontaessuun. Perjantaina ja lauantaina juhlitaan ysiveetä ja donitsit on jo valmiina pakkasessa. Sankarin toiveena on juustokakku, mokkaruudut ja mumman muropikkuleivät. Kaverisynttäreille crazy shaket. Selevä. Varsinkin juustokakkutoive on mun mieleen. Se on helppo, kun voi tehdä jo edellisenä päivänä. Tänään jumppien jälkeen juustokakut ja pikkuleivät, huomenna loput. Niin, ja jotain suolaistakin tarttis vissiin olla.  Ei tässä kuulkaa ehdi tekemisen puutetta ainakaan tulla :)

Kivaa torstaita. Miten voi TAAS olla torstai?
Sannis2 kommenttia:

 1. No huuuuh. Onhan sitä siinä :).

  Jos harmaa seinä näyttää sinertävältä päivisin, niin johtuu ihan vaan siitä, että päivänvalo (tai siis luonnovalo) on sinertävää. Vaikuttaa justiin harmaan sävyihin varmaan kaikkein eniten. Paitsi että on kyllä itse tullut koettua sekin, kun mun mielestä ihan selvä ruskean sävy muuttui samasta syystä lilaksi.

  Iloista synttärimeininkiä sinne! (Ei hajuakaan, mikä on crazy shaket, mutta ehkä se tässä selviää :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, helposti muuttuu siniseksi kyllä.. Hyvä se silti on :D
   Crazy shakethan on siis pirtelöitä, joihin laitetaan koristeeksi kaikkea mahdollista..pikkudonitseja, karkkia ym. Mutta ei ne ny oikein hitiksi muodostunu :D

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3