lauantai 17. helmikuuta 2018

Halpisjengi


Seinän väriä täällä edelleen mietitään. Ja sitä, olisko isompi homma nyppiä tapetit vai laittaa saneerauslevyt. Kumpikaan ei yhtään hiukois. Voisko saada jotkut remppakeijut tänne yön aikana siistimään meidän seinät? Olkkari ja meidän makkari kaipais uutta pintaa. Molemmissa tapetin alla on vanha tapetti, joka on kiinni, kuin synti. Sen takia päädyttiin alunperin kuusi vuotta sitten tapetoimaan. Ei vaan jaksanut irrottaa tapettia milli kerrallaan, kun oli miljoona muutakin hommaa rempattavana. Muista huoneista seinäpaprut lähti vielä suurinpiirtein inhimillisesti, mutta tuo olkkari... huhhuh! Ja nykyinen makkarihan oli silloin olkkarin "jatke", takkahuone. Samaa tapettia taitaa siis sieltäkin löytyä.

Nyt kiinnostais yhtäkkiä maalata ikkunan pokatkin. Tai siis itsehän en oo kiinnostunut tekemään yhtään mitään. Mutta että jos mister A maalais?! Ai että aika reilua, vai? Keittiöstä jo hävitin verhon ja verhotangon. Saa olla nyt kokonaan ilman. Olis kiva, jos ikkunan pokat oliskin valkoiset eikä ruskeat. Tuota vaaleanharmaata seinämaalia löytyy vielä jonkin verran. Pitäisköhän koittaa sillä? Se ei vieläkään tossa seinän pätkässä vakuuta, mutta näissä kuvissa sitten taas näyttää aivan yli ihanalta. Ehkä se johtuu tuosta upeasta kukasta, jonka sain ystävänpäiväksi ystävältä. Maali on muuten Bilteman jotain halpismaalia. Ollaan vähä tämmöstä halpisporukkaa koko jengi :D

Että vähä ny hankalaa. Kun haluais uutta, mutta ideat on vähissä eikä toteutuskaan niin kiinnosta. First world problems! Ehkä meen nyt eka jumppaan ja pähkäilen sitte uudelleen. Tai ehkä alan nyt nyppimään tota tapettia. Kai sen maalin värin ehtii myöhemminkin miettiä. :D :D Toki, meillä ei oo yleensä niin kauhean kauaa tavattu pähkäillä. Alkaa näköjään vaikuttaa muikkeli taas omalta itseltään.. ehkä flunssasta selviää siis kuitenkin. Varmaan parin viikon päästä tulee sit taas uudelleen hei.

Kivaa lauantaita! Tulkaa jumppaan!
Sannis

6 kommenttia:

 1. Täällä yks halpisjengiinen, hei vaan 😊 Ja maalinvärejä tai muitakaan valintoja ei meillä kauaa tuumailla. Ei oo häpee olla nopee, ainakin saadaan tarvittaessa jotain aikaa.

  Tiedänpä yhden perheen, joka taloa rakentaessa pähkäili ja pähkäili valintojen kanssa. Ja kuinka ollakaan, muito jälkeen suurin osa valinnoista ei miellyttänytkään. Toki samat valinnat on edelleen yli 10 vuoden jälkeen, kun eivät vaan saa aikaiseksi. Kun on kuulemma hyvät pinnat. Kyllä mä annan painoarvoa myös oman silmän miellyttämiselle.

  No eni vei, meitä on niin monenlaisia, kaikkia ei kiinnosta samat asiat. Mutta kaikkia varmasti kiinnostaa mukava viikonloppu, joten toivottelen täältä mökiltä sulle ja koko A-tiimille oikein mukavaa viikkistä ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nopeesti vaan niin ei mee turhaa aika apähkäilyyn :D :D
   Hyvää viikonloppua sinnekin! Viikonloppu on AINA hyvä idea!
   <3

   Poista
 2. Meillä samat mietteet ja kuulutaan Tuijan edellä mainitsemaan hitaiden heimoon. Hitautta lisää myös seinään liimatut lasikuitutapetit, joille tarttis ensin tehdä jotain.
  Olispa reipas, nopee ja taitava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tää arki on semmosta rumbaa, että aina ei voi olla nopee eikä reipas. Ja sanoisin, että teikäläinen on kyllä hiiiitusen keskivertoa reippaampi ilman sisustushommiakaan.
   Tuumaa rauhassa vaan. :)

   Poista
 3. Aamulla jo tänne kommentoin mutta ei olekkaan tullut....Mutta vahva suositus tapetin repimiselle ( mikä näköjään myös toteutuikin...) koska tulevaisuudessa on sitten paljon helpompi laittaa uutta maalia pintaan jos vanha väri alkaa kyllästyttämään :)
  -Maikkipe-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, alunperin oli jo tarkoitus laittaa pelkää maalia, mutta sitten sen hetken helppous houkutteli. Nythän se sitte kostautuu :D

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3