torstai 1. helmikuuta 2018

Talvipuuhia


Vähän hitaasti päivittyy täällä blogin puolella, kun meinaa kiirettä pukata. Vauhdilla mennään duunissa, mikä on aina mukavaa. Pidin viikon treenitauon, koska pikkuflunssa vähän vaivaili. Eilen kun pääsin jumppaan, tuntui että maailma kirkastui monta astetta. Kevyempi viikko tuli toki varmasti ihan tarpeeseen, koska aamuheräämiset on olleet ihmeellisen vaikeita. Kroppa ja pää on tuntuneet ihan sairaan väsyneiltä. Ärsyttävää! Haluaisin aina herätä pirteänä aamulla ja heti muka menee hermot jos tuntuu, että pitää venyä ja vanua.

Raitista ilmaa ja happea oon koittanut haukata joka päivä. Ja vitsi, mitkä säät taas. Huhhuh! Aivan upeeta! Kuvat on napsittu tiistaina, kun hengailtiin minin kanssa aamupäivä kotona ja päästiin tokaluokkalaista vastalle, kun typy pääsi koulusta. Aurinko paistoi ja pakkasta oli just sopivasti. Tuntuu, että tänä talvena sellaisia päiviä on ollut jo vaikka kuinka monta ja vasta saatiin tammikuu pakettiin.

Vaikka sanon "vasta", niin oikeestihan se on kyllä "jo". Joulu tuli aivan nurkan takaa ja nyt tuntuu, että ei ehdi kissaa sanoa, kun ollaan jo keväässä. Mihin nää päivät oikein katoaa? Täällä ilmoiteltiin mini eskariin ja tokaluokkalainen aloitti uuden taidekoulun. Sinne pääsee nyt joka viikko. Toiseen kun pääsi vain kerran kuukaudessa. Toki sielläkin käydään, koska se vaan on kuulemma niin kivaa.

Nyt kasivee kouluun, mini päiväkotiin ja mutsi duuniin. Pitkä päivä vielä tänään, mutta luultavasti vähän rauhallisempaa, kuin alkuviikon synttärihulinat. EasyFit Vaasa täytti seitsemän vuotta ja sen tiimoilta ollaan myyty asiakkuuksia vielä normaalia edullisemmin ja keitelty synttärikaffeja harva se päivä. Kivaa.

Än Yy Tee NYT tää lähtee! Moido!
Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3