keskiviikko 28. helmikuuta 2018

Ressimuija


Talviloma, päivä 1. Töissä kaikki sairastapaukset pukkaa tähän samaan hikeen ja oon ehtinyt ahdistua jo ihan kunnolla tässä aamusta. Ja siis kellohan on tällä hetkellä 7.11. Jep, kunnon ressimuijat ehtii ressata vaikka mitä jo ennen aamuseiskaa. Ressaa jäädä vapaille, kun mua tarvittais töissä. Tuntuu, että teen jotain väärin. Eikä kukaan oo tosiaankaan semmosta edes puolella sanalla sanonut. Nuo ajatukset löytyy mun päästä ihan valmiina aina. Ja jep.. tiedän, että just nää on niitä ajatuksia, jotka ajaa uupumukseen ja joista pitäis päästä hellittämään, mutta kun vähän on ny vaikiaa hei.

Talviloman eka päivä alkoi siis hoitamalla pari muuttuvaa duunitilannetta, mutta nyt lupaan laittaa työluukut kiinni. Taitaapa olla ihan hyvä, että meillä on junaliput täksi aamuksi ostettuna, että tulee tosiaan se loma pidettyä. Saattais muuten meikämuikkeli löytyä työmaalta lomailemasta :D Taitaa nyt kuiteskin olla niin, että nuo tyttöröiset tarvii mua tällä hetkellä kaikista eniten. Mister A ei harmi kyllä pääse lomailemaan, mutta me flikat napataan serkkupojat ja mutsi kainaloon ja lähdetään pikavisiitille Tampereelle. Toki se taitaa olla mutsi eli mummu, joka meitä vie eikä toisinpäin. Sen verran se on suunnitellu meille kaikenlaista ohjelmaa.

Tässähän voi tietysti vielä tulla muuttujia. Yhtään en oo varma, kuljettaako VR yli kymmenen asteen pakkasessa. Mun tapauksessa on tavannu kuljettaa vähän huonosti kaikenlaisissa keleissä. Mutta ainahan voi kokeilla. Ja siis, mitä väliä. Meillähän on loma eikä mihinkään kiire :D

Löytyykös ruudun takaa muita stressaajia?
Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3