tiistai 20. helmikuuta 2018

Hetki


Aamukahvia täällä nyt sängyssä pötkötellen juodaan. Tarkoitus oli viedä mini kasiksi päiväkotiin, mutta yöllä typy heräsi korvasärkyyn. Yskää onkin ollut jo muutama päivä eikä osattu yhdistää sitä korvatulehdukseen. Mitään lääkettä ei kai enää nykyään korvatulehduksiin oikein helposti saa, joten otetaan särkylääkettä ja seuraillaan oloa kotosalla. Jos ei muutamassa päivässä hellitä, sitten tohtoriin.

Eli nyt on sitten kaikki meistä tytöistä käynyt flunssan läpi jo pariinkin otteeseen tänä vuonna. Niin rasittavaa! Ja superärsyttävää on se, että kaikki ollaan sairastettu vuorotellen. Toki kiva, ettei potilaita oo montaa kerralla, mutta tuntuu, että koko ajan joudutaan tehdä jotain erikoisjärjestelyjä. Töistä ei oo onneksi tarvinnut olla juurikaan pois, mutta koko ajan pitää muutella aikatauluja ja ressata, kuka menee, mihin menee ja milloin menee. Argh!

No joo.. ei sais valittaa, kun tässähän mä saan nyt mini kainalossa hengailla hetken aikaa ihan rauhassa. Sain eilen maalattua ne keittiön ikkunanpokat ja nyt on hyvä fiilis, kun on saanut aikaiseksi. Tein muuten myös eilen aamulla sen suunnittelemani salitreenin ja illalla vedin vielä RVP:n, joten siinäkin mielessä hommat on mallillaan, että pystyy taas jumppailla. Ja nua tyttöjen isovanhemmat... ihania! Aina ne meitä auttaa <3

Tiistai. Tänään on mukava duunipäivä luvassa, kun saadaan toimarikin Helsingistä mestoille. Vähän suunnittelupuuhia ja lounaspalaveria ainakin tiedossa. Mumma tulee apuihin, niin pääsen lähtemään töihin. Ensin otetaan kuitenkin hetki ihan iisisti.

Sannis


3 kommenttia:

Kiitos, kun kommentoit <3