sunnuntai 11. helmikuuta 2018

Kosmetiikka


Oon vähän huono ostamaan kosmetiikkaa ja oon myös ollut vähän huono käyttämään sitä. Ihan liian laiskasti oon aikanaan puhdistanut ihoa ja käyttänyt esim. kosteusvoiteita. Kun ikää tulee enemmän, huomaa, että iho alkaa huutaa hoitoa. Mun iho on tosi kalpea ja pintakuiva ja talvisin tuntuu, että varsinkin kasvot vaatii kunnolla kosteutta ettei iho vaikuttaisi elottomalta.

Oon nyt koittanut käyttää kaapeista pois purkkeja ja purnukoita ja jotenkin tulee ihan yli hyvä olo, kun saa käytettyä pois tuotteita, jotka on seisoneet tyhjän panttina. Vaikkei niitä niin montaa ookaan, on se silti harmittavaa, että hyvät, rahalla ostetut jutut jää käyttämättä vaan omaa laiskuutta.

Aiemmin tällä viikolla olin reilun tunnin yksin kotona. Aina odottamatonta luxusta :D Lämmitin äkkiä saunan, mutta hitsin vitsi.. oon nyt ahkerasti tuotteitani käytellyt eikä hyllystä löytynytkään enää mitään kuorintaan sopivaa. Olin jo kahvia lähdössä hakemaan, kun silmät osui saunahunajaan. En oo senkään olemassaoloa edes muistanut. Mutsilta oon sen tainnut saada. Ainakin tuo mahtava selänpesin on mutsin käsialaa. Hunajassa oli murskattua aprikoosinkiveä mukana kuorimassa ja olipa ihanan tuntuista. Laitoin nyt hunajan paraatipaikalle kylppärissä, niin muistan sitä seuraavalla saunareissullakin käyttää.


Saunakauha on mister A:n käsialaa. Vähän siinä tuhahtelin, kun se alkoi isoa koivuhalkoa työstää. Jouduin aika nopeasti nielaista tuhahteluni, as you can see. Ei ehkä kandeis olla aina tuhahtelemassa niin helposti?! :D

Ja kyllä, nuo appelsiinit ON pakko tukkia nykyään joka kuvaan!

Jääkö teillä purkit ja purnukat kaapin pohjalle?
Sannis

5 kommenttia:

 1. Jää :)
  Mitä erikoisempi tuote, sen varmimmin. Sellaiset everyday-tuotteet käytän loppuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se menee.. kumma juttu, että ensin niitä pitää saada ja sitte niitä unohtaa käyttää :D

   Poista
 2. Liian paljon on täälläkin kaapeissa käyttämättömiä tuotteita. Nyt yritän niitä käyttää, jotta sais kaappeihin kaivattua lisätilaa 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, on jotenkin niin ihana saada käytettyä joku tuote loppuun. Siis sellainen, mitä ei heti välttämättä tarvi juosta ostamaan uutta.

   Poista
 3. Monesti oon kattonu,että on se Mister A vaan taitava!

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit <3