maanantai 30. tammikuuta 2017

Vihersmoothie


Huuuuuh, nyt on semmosempi sunnuntai takana, että maanantai täytyy aloittaa vähän järeimmin konstein. Lehtikaali-pinaatti-päärynä-maito-smoothie ei ollut ihan paras koostumukseltaan, mutta kyllä tuon nyt joi ennemmin, kuin selkäänsä otti :) Jotenkin noista vihreistä tulee aina semmonen levän maku smoothieen, josta en niin diggaa.

Mikä on sun paras smoothieresepti?
Sannis 

5 kommenttia:

 1. Mun vihersmoothie koostuu kiivistä, päärynästä, limestä, avokadosta, lehtikaalista, pinaatista ja vedestä :p ja on tosi hyvää! Avokado tekee siitä koostumuksesta kivan pehmeetä ja sileätä!

  VastaaPoista
 2. Mulla on kaks lempparia. Pehmeämpi ja täyteläisempi on sellanen mihin tulee vihreää (Granny Smith) omenaa, avokadoa, banaania, vettä, mantelimaitoa, babypinaattia ja viherjauhetta. Toinen, laihempi ja raikkaampi on sellanen mihin tulee päärynää (tai vihreää omenaa), pakastemangoa, tuoretta minttua, babypinaattia, viherjauhetta, luomuomenamehua ja vettä.

  VastaaPoista
 3. Mä laitan mun omaan banaanin, vihreän omenan, lehtipinaattia/(lehtikaali), kookoshiutale, chia ja sitruunamehua suuri loraus. Vettä päälle. :) Niin ja viherjauhe joka nyt just tosin on loppu.

  VastaaPoista
 4. Mun suosikki: pinaatti, mango tai päärynä (palat pakkasen kautta blenderiin, minttu läjä ja limeä kunnon töräys. Lopuksi sekaan omavalintaista nestettä (itse laitan joko kookosmaitoa tai mantelimaitoa). Jätän aika paksuksi niin saa lusikoida, maistuu muka viel paremmalle ��

  VastaaPoista
 5. Kiitos naiset näistä ohjeista! Laitetaas kokeiluun, kun ehditään!

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit <3