lauantai 21. tammikuuta 2017

Råskog


Oon jonkin aikaa jo kaipaillut tarjoiluvaunua. Meillä on aika pieni keittiön pöytä ja usein, kun porukkaa on enemmän, kaipaan lisätasoa pöydän vierelle, johon vois laittaa vaikka juomat ja servetit.

Kaikenlaisia ihania olis ollut tarjolla, mutta kaikissa aina jotain vikaa kuiteskin.. toisissa on vain kaksi pyörää, toisissa on hyllyissä liian matalat laidat ja toiset kulkee huonosti. Parhaimmat oli aina liian kalliita. En halunnut tähän kuitenkaan ihan älyttömiä summia upottaa, joten pitkään vaunu on ollut vain ajatuksen tasolla.

Viimeisellä Ikean reissulla hokasin, että Råskog-tarjoiluvaunuja saa nyt mustana. Saiko niitä ennenkin? Muistan vain sen turkoosin. No anyway, nyt on meillä musta ja tossa se nyt olkkarissa odottelee seuraavia pirskeitä. Aivan hyvinhän se istuu tuon kirpparisenkin kaveriksi. Sainpahan samalla lukemattomille lehdillekin säilytyspaikan.

Ootteko tehneet Ikea-löytöjä viime aikoina?

Mukavaa viikonloppua!
Sannis

4 kommenttia:

 1. Tänään menossa ikeaan tyttärien kanssa,saa nähdä teenkö löytöjä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihmepaikka. Aina tekee jotain löytöjä vaikkei mitään tarvisikaan :D

   Poista
 2. Tuohan sopii oikein hyvin senkin kaveriksi. On jotenkin ihan samaa ja kuitenkin täysin erillainen tyyliltään. Kun on pienet tilat, joutuu sisustajan taidot koetukselle. Hyvä ostos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, täytyy vähän vääntää, kääntää ja säätää, että saa aina kaikki mahtumaan. Eipähän kerry älyttömästi turhaa tavaraa, kun ei oo montaa nurkkaa :D

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3