sunnuntai 22. tammikuuta 2017

Huijattu


Joitakin vuosia sitten Fast-tuotemerkki lanseraasi uuden proteiinituotteen "pudding". Jossain keskustelupalstalla luki, että se maistuu ihan Jacky makupalalta ja täältähän lähti muija ihan tohinoissa kaupoille. Jacky makupaloja ei tuu ostettua ikinä, mutta jos sen makuinen sallittu herkku löytyisi niin tottahan se nyt kelpaisi. No.... voin kertoa, että Fastin pudding EI maistu Jacky makupalalta!!!!

Pudding-episodin jälkeen oon useamman kerran mennyt lankaan. Ai että viherjauhe ei maistu smoothien seasta? Ja että herneproteiini on ihan syötävän makuista? No jep jep!

Perjantaina näin Instagramissa kuvan kuppikakusta. Mietin, että hitsi.. siitähän vois saada ihan vieraillekin tarjottavan terveellisemmän herkun ja sekoitin hyvinkin tärkeänä kananmunan, banaanin ja raakakaakaon mössöksi kahvikuppiin. Niin helppoa ja niin helpot ainekset. Minuutti mikrossa ja tadaaa!!

Lopputulos: Täyttää kuraa!

Johtopäätökset: Syödään harvemmin sitä pullaa, mutta jos syödään, niin syödään sitten sitä ihan oikeaa versiota. Eikä niin hirveän paljon kerrallaan.

Lieventävä asianhaara: Okei, okei.. jos jollain on joku oikeesti hyvä vaihtoehtoherkkuresepti, saa kertoa niin voin ehkä kerran vielä kokeilla.

:D
Sannis

4 kommenttia:

 1. Mäki tein kerran mutasuklaakuppikakkua ja mikrossa ja maistu ihan hirveeltä :D myös pizza kupissa ja mikroon ei maistu hyvältä ...totesin että pikaleivokset mikrossa ei vaan onnistu :D vaihtoehtoiseksi terveelliseksi välipalaksi joka maistuu hyvältä suosittelen smoothieta! Vissiin sä niitä teetkin mutta ainaki uskon että ne vois kelvata vieraille jonki muun lisäksi :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yes, smoothiet on käytössä ja välillä vieraillekin tarjoiltuna :) Jotenkin lämmittää etten oo ainut, jolle nää kuppihommat ei laske :D

   Poista
 2. Kinuskikissan smoothie "juustokakku" maistuu ihan hyvältä ilman yhtään lisättyä sokeria. Jos hedelmät siis käy terveellisemmäksi tarjottavaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi vitsi.. miten mä en tätä smoothiekakkua muistanu ollenkaan. KIITOS! Joskus kaverin luona söin ja sehän oli yli hyvää. Sitä tehdään seuraavaksi, kun tarvii tarjota jotain nätimpää.

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3