tiistai 17. tammikuuta 2017

Viimeksi minä...


Ilahduin eilen, kun työpäivä oli jotenkin tosi jees. Paljon hyviä ideoita, paljon jengiä ja siistiä jumppaa. Semmonen tekemisen meininki ja hyvä boogie.

Nauroin, kun neljävee hiihti takapihalla kaverinsa kanssa. Pilkkopimeässä ne siellä väänsi menemään ja välillä tuli takkua kumpi saa olla edellä. Kuuntelin salaa tuuletusikkunasta ja hihittelin. No joo, tää oli toissapäivänä. Taisin nauraa myös eilen muutaman kerran :) Oon aika nauravaista sorttia, kuten ehkä arvaatte.

Itkin, kun kuuntelin musiikkia. Liikutun HYVIN herkästi ja harva se päivä saan pyyhkiä kyyneleitä jossain kohdassa. En muista koska olisin itkenyt surusta.

Suutuin, kun...hmmm.... Suutun aika harvoin. Ärsyynnyn kyllä, mutta suuttumiseen vaaditaan jo enemmän. Mister A:lle vedin koko salkopavun sieraimeen, kun se oli ottanut keittiön rahapurkista fyffeä, kun oli tarvinnut johonkin käteistä. Säästän purkkiin kirpparirahoja ym. aina seuraavaa reissua varten ja vähänkö kovaa rasitti, kun ei mulle kerrottu, että sieltä on otettu. Meni lanttu jumiin :D

Harmistuin viimeksi aamulla, kun ekaluokkalainen on niin jäätävän hidas. Saa hoputtaa heräämään, saa hoputtaa syömään, saa hoputtaa pesemään hampaat, saa hoputtaa harjaamaan hiukset. Ja silti haaveillaan. Aargh!

Häkellyin oikein kunnolla, kun sain joululahjoja joita en osannut odottaa ollenkaan. Niitä oli tällä kertaa useampia.

Kokeilin jotain uutta, kun kävin airboat-ajelulla Floridassa.

Urheilin eilen illalla, kun vedin oman jumppani. Tänään taas.

Luin eilen illalla blogitekstejä. Aika vähän ehtii nykyään lueskella, kun on tämä oma kirjoittaminen, mutta eilen tsiigailin lemppariblogeja läpi. Sieltä Annukan Kotonasi.-blogista bongasin tämän postausidean.

Söin aamiaista hetki sitten ekaluokkalaisen kanssa. Viiliä, luumuja ja lapinnäkkäriä.

Herkuttelin lauantaina leffassa. Mister A:n kanssa aivan kaksistaan lähdettiin ja etukäteen piti miettiä, mitä #vähemmänpullaa-muija saa syödä lauantaina elokuvissa. Otin pienimmän popparisetin.

Ostin neljäveelle housuja ja molemmille tytöille sukkia. Itelle ostin housut ja kotona hämärässä ne oli aivan hyvät. Leffateatterin aulassa kirkkaassa valaistuksessa ne oli ihan liian tiukat ja tuntui, että reisi....hmm...lihakset (nehän ne oli?) menee ihan makkaralle. Mister A:n piti kävellä tiukasti mun edessä saliin saakka :D

Tapasin eilen FB:kamuni, joka tuli salille ostamaan asiakkuutta. Yes! Illalla rakas ystävä, jota olikin jo kova ikävä taas, tuli jumppaan <3

Päätin vähentää herkkujen syömistä. Aamun syntymän jälkeen paino lähti kivasti putoamaan, mutta kun alkoi uupumus iskeä urakalla päälle, ei enää jaksanut pysyä skarppina ja nyt on parin vuoden aikana tullut leukaa toisen alle. Raskauksien aikana tulleita kiloja on jäljellä viitisentoista eikä yhtään haittais karistaa niitä johonkin matkan varrelle. Kaikki asiat elämässä on nyt aika hyvässä balanssissa ja tuntuu, että on taas energiaa keskittyä omaan itseen ja omaan hyvinvointiin. Toivottavasti en enää kertaakaan unohda, kuinka tärkeää on oma jaksaminen.

Inspiroiduin sisustusjutuista. Haluaisin vessaan uuden lattian ja odotan kieli pitkällä keittiön pientä pintauudistusta.


Have a nice tuesday!
Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3