maanantai 2. tammikuuta 2017

Lupauksia


Takana on ensimmäinen kunnollinen yö reissun jälkeen. Vihdoin! Viikon se otti että tytöt, varsinkin Aamu pääsi rytmiin. Tämän vuoden ekana päivänä äitikin oli jo niin loppu yökukkumisista, ettei mennyt uloskaan koko päivänä. Eikä edes omatunto kolkuttanut, vaikka ikkunasta näkyi monen monta (varmaankin) uudenvuodenlupauksen tehnyttä punaposkista lenkkeilijää. Siinä se vaan hengaili soffalla villasukat jalassa ja poltteli kynttilöitä.

2017. Vuodenvaihde ei jotensakaan paljoa hetkauta tänä vuonna. Ehkä siksi, koska edellinen vuosi oli niin hyvä. Ei tunnu siltä, että kaipaisi uutta tai muutosta. Kaikki on hyvin just näin. Paitsi että keittiöön tarttis saada uudet kaapinovet, muta hitsin hitsi, kun ei satu olemaan sen kokoset, että Ikeasta sais tilattua suoraan ;D Niin, ja Floridassa oli vähän rasittavaa lampsia näin paksuna, joten sille tarttis toki tehdä jotain. Pitäis varmaan tehdä joku uudenvuodenlupaus :D 

Kuvahan ei sitte mitenkään liittyny tähän, mutta sattui olemaan muistikortilla. Dermoshopista saatu setti käsille on ihanan värinen. Kerran olin valokuvauskurssilla jossa opetettiin kuinka tommoset heijastukset blokataan valokuvista. En varmaan ollu asialla just siinä kohdassa.

Teittekö lupauksia tälle vuodelle?
Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3