sunnuntai 29. tammikuuta 2017

Tammikuu


Viikonloppu paketissa taas. Aika menee niin sairaan nopsaan. Aina tuntuu olevan maanantai tai perjantai. Tänä vuonna tammikuun kelit on olleet kyllä erikoiset. Insta-feedi on täyttynyt kuvista auringonlaskuista ja metsistä, joissa ei tunnu lunta olevan enää nimeksikään.

Me ei olla nyt käyty metsässä, mutta eilen käytiin pikaisella happihyppelyllä rannassa. Oli nättiä, mutta vitsin kylmä. Minin silmäkulman liimaus oli mennyt pipariksi ja kun laastari napattiin pois, oli haava jäätävän näköinen. Iso kuoppa silmäkulmassa, paksua rupea ja liimaa. Huhhuh! Ei auta, kuin odottaa, että paranee kunnolla eikä tulehtuisi. Nyt jännittää kaikki juoksemiset, kaahimiset ja "keittaamiset". Ettei vaan sattuis mitään. Harvemmin on muuten tammikuussa skeitattu, mutta viime päivien puuhien valossa näyttää siltä, että saadaan lähteä ostamaan polvi- ja rannesuojia ennen, kuin helmikuu ehtii vaihtua :)

Niin, sitähän se on. Yhtä jääkristallia ja nättiä auringonlaskua se bloggaajan elämä. Käyhän Instagramissa tsiigaamassa mun tili -> sannis_2.0, niin selviää lopullinen totuus :D

Sannis

5 kommenttia:

Kiitos, kun kommentoit <3