sunnuntai 8. tammikuuta 2017

Miten meni?


Koska kameran muistikortti on tyhjä eikä mitään valituksen aihettakaan oo nyt just mielen päällä, nappasin Tuulanneli-blogista liudan kysymyksiä viime vuodesta. Kysymyksiä olikin aika määrä ja askartelin näitä vastauksia kyllä kiitettävän kauan. Tässäpäs tulee ->

Mitä sellaista teit kuluneen vuoden aikana, mitä et ole koskaan tehnyt?
No hei, matkustin Jenkkeihin!

Oletko pitänyt itsellesi viime vuonna tehdyt lupaukset?
En tainnut paljoa lupailla. Helpompi niin :D

Tuliko elämääsi uusia ihmisiä viimeksi kuluneen vuoden aikana?
Kyllä kai sitä joka vuosi johonkin tyyppiin tutustuu. Ainaskin tutustuin uusiin naapureihin ja sain pari uutta työkamua.

Menetitkö ketään läheistäsi?
En onneksi!

Missä maissa vierailit?
Vuosi 2016 oli siitä harvinainen vuosi, että pääsin matkustamaan paljon. Alkuvuodesta reissasin Gran Canarialla, kesäkuussa Italian Riminillä ja joulukuussa Floridassa. Suomeakin nähtiin vähän siellä sun täällä.


Mitä sellaista toivoisit itsellesi, mitä et kuluneen vuoden aikana saanut?
Materiaa: Haluan uudet ovet keittiön kaappeihin ja uudet laatat vessan lattiaan. Haluan matkustaa Kanadaan. Haluan löytää täydellisesti istuvat housut.
Henkistä: Toivon, että vuonna 2017 kaikki läheiset pysyvät terveenä/tulevat terveiksi.

Mikä päivämäärä kuluneelta vuodelta tulee aina muistuttamaan sinua tästä nimenomaisesta kaudesta?
En muista päivämäärää, mutta muistan kristallinkirkkaasti hetken. Sen päivän, kun Pian kanssa oltiin lenkillä talvisessa auringonpaisteessa ja mä olin vihainen. Olin niin perkeleen vihainen mister A:lle. Sitä en muista mistä.. luultavasti siitä, kun mun pitää AINA hoitaa KAIKKI ihan YKSIN ;D tai jotain muuta tosi järkevää. Paasasin ja jankutin koko lenkin omia juttujani ja yhtäkkiä ymmärsin, että mulla ei ollut huono omatunto. Monta vuotta olin kokenut huonoa omatuntoa joka ikisestä negatiivisesta ajatuksesta mun päässäni ja ruoskinut niistä itseäni päiväkausia. Oli niin siisti tunne huomata, että mua ärsyttää ja kerrankin pystyn antaa itselleni luvan siihen. Se kävelylenkki oli mun käännekohtani :D

Mikä oli suurin saavutuksesi kuluneen vuoden aikana?
Ks. edellinen :D

Mikä oli paras ostoksesi?
Vaatekaappiin musta perusneuletakki ja Riminiltä löydetty raitamekko.

Sisustussaralla ei tapahtunut juuri mitään.. Ei taidettu hommata mitään isompaa huonekalua tms. Piensisustuksen kivoimpia juttuja oli Henkkamaukan kulhot ja pöytäliina, Jotexin matot, Anttilan loppuunmyynnistä ostettu tummansininen tyyny ja Ikean eukalyptukset ja Sinnerlig-lasipurkki.


Kenen käytös pöyristytti sinua eniten?
Saman ihmisen, jonka käytös on pöyristyttänyt jo vuosia. Ei jaksa oikeesti enää edes pöyristyä. "Pöyristyä" on maailman hölmöin sana :D

Mihin käytit suurimman osan rahoistasi?
Toki asumiseen ja perusjuttuihin; ruokaan, vakuutuksiin, bensaan ym. Mutta sitä tässä ei varmaan tarkoitettu. Perusmenojen lisäksi eniten meni matkustamiseen. Tatuointiinkin upotin kiitettävän summan. Ulkona syömiseen ja sisustamiseen kulutin huomattavasti vähemmän, kuin aiempina vuosina.

Mistä ihan todella innostuit?
Musiikista taas uudelleen. Oon aina ollut musadiggari, mutta menneinä vaikeina vuosina duunissa soitettu musiikki on ollut enemmän kuin riittävästi enkä oo kestänyt yhtään enempää hälinää vapaa-ajalla. Nyt loppuvuodesta huomasin, että kuuntelen taas musiikkia. Yksi mun päivän lempihetkistä on työmatka, kun saan kuunnella musaa täysillä. Melkein joka kertaa liikutun niin, että alkaa itkettää. Weirdo!

Mikä laulu tulee aina muistuttamaan sinua kuluneesta kaudesta?
Paljon on kaikenlaista kuunneltu, mutta olisko se kuiteskin Volbeatin Cape Of Our Hero.

Viime kauteen verrattuna, oletko..
Onnellisempi vai onnettomampi? Niin paljon onnellisempi.
Laihempi vai lihavempi? Useamman kilon painavampi. Yyyh!
Rikkaampi vai köyhempi? Yhtä tiukassa raha aina, mutta menot taisi olla paremmin hallinnassa.

Mikä oli suurin pettymyksesi?
Inhottavin juttu viime vuodelle oli rakkaan läheisen sairastuminen. Pettynyt olin vanhan blogin muutamiin inhottaviin kommentteihin.

Sairastuitko tai loukkaannuitko?
En sen kummemmin. Taisi olla perusflunssat, yksi ökätauti ja joku migreenikohtaus. Huomattava parannus vuoteen 2015, jolloin oli kroonistunut migreeni, streptokokki ja monen viikon superflunssa.

Mitä toivoisit tehneesi enemmän?
Aina sitä toivois olleensa enemmän läsnä lapsilleen. Nykyään mietin myös usein mister A:ta. Tytöt alkaa olla sen verran isoja, että taitaa olla aika alkaa hoitaa parisuhdettakin :) Toivoisin, että olisin soittanut Kanadaan ja Tampereelle useammin.

Mitä toivoisit tehneesi vähemmän?
Toivoisin, että olisin syönyt vähemmän herkkuja ja toivoisin, että olisin istunut vähemmän koneella.

Miten vietit joulua ja juhannusta?
Joulu ensin kotona oman perheen ja ystävien kanssa ja sitten Floridassa. Juhannus Rovaniemellä.


Juhannusaatto


Varaslähtö jouluaattoon kotona.

Rakastuitko kauden aikana?
Ne hommat on jo aiemmin hoidettu kuntoon :D

Mikä oli lempitelkkariohjelmasi?
Glee. Ei epäilystäkään.

Vihaatko mitään tai ketään?
Viha on aika voimakas tunne. Vaatii todella paljon, että saa ärsytettyä mut niin pitkälle. En usko, että vihaan ketään ihmistä, kenet henkilökohtaisesti tunnen. Parin tyypin kanssa voisin istua alas sillain ihan vakavasti keskustelemaan, että miten meni, noin niinku omasta mielestä, mutta että vihaanko? Enpä taida.

Vihaan epäoikeudenmukaisuutta yli kaiken.

Mikä oli paras lukemasi kirja?
Anteeksi mikä? :D Bloggaaminen ja kirjat ei mahdu samaan yhtälöön.

Mikä oli suurin musiikillinen löytösi?
Sellaisia en tehnyt. Aina uudelleen ja uudelleen totesin, että uusimmat radiohitit on nykyään semmosia, että niistä on vaikea löytää matskua jumppiin. Biisit on myös tosi lyhyitä nykyään. Alle kolmen minuutin renkutuksiin ei montaa liikettä ehdi mahduttaa.

Mitä halusit ja sait?
Halusin mielenrauhaa ja sain sitä.

Mitä halusit, mutta et saanut?
Kylppäriremppa on odottanut jo useamman vuoden, mutta vielä ei oo jaksettu/ehditty/viitsitty ottaa asiaksi.

Mitä teit syntymäpäivänäsi?
Tapasin perhettä ja kamuja. Tarjosin kurpitsapiirakkaa. Kaffiteltiin ja käytiin dinnerillä.


Mikä yksittäinen asia olisi tehnyt vuodestasi paremman ja onnellisemman?
En usko, että mikään. Loppukesästä meni lanttu jumiin, kun molemmat autot ja mun fillari hajos kaikki samaan aikaan. Sen olis voinut skipata :D

Mikä oli vuoden paras elokuva?
Entinen elokuvafriikki katsoo hyvin, hyvin, hyvin vähän nykyään leffoja. Keskityn tv-sarjoihin.

Mikä piti sinut järjissäsi?
Se, että arjen jälkeen tulee aina vapaa tai loma. Ja se, että loman jälkeen tulee aina arki.

Ketä julkkista himoitset eniten?
En himoitse julkkiksia. Joskus jos telkkarissa on joku romanttinen, ihana kohta, mietin miksei me mister A:n kanssa olla enää niin romanttisia. Ai niin, pikkulapsiaika. :D

Mikä poliittinen tilanne tai tapahtuma liikutti sinua eniten?
Seuraan hyvin vähän maailman tapahtumia, koska kaikki liikuttaa mua ihan liikaa. Pakolaiskriisi tuntuu luissa ja ytimissä. Vaikken edes oikein loppuviimein tiedä, mitä mieltä oon kaikista siihen liittyvistä asioista. 

Ketä kaipasit?
Tommia. Aina. Muutaman kerran huomasin myös miettiväni ystävää, joka oli niin tärkeä monta, monta vuotta, mutta elämä vei erilleen. Poistin aikanaan tämän ystävän jopa FB:n kaverilistalta, koska yritin parantaa itseäni ja unohtaa koko asian. Se harmittaa nyt, mutta toki ymmärrän, että joskus elämä vie eikä asioita kannata jäädä märehtimään.

Kuka oli paras tapaamasi ihminen?
Hassu kysymys. Jokainen on tietysti omalla tavallaan paras. Iso juttu oli se, kun yhdestä meidän ohjaajasta tuli mun jokapäiväinen partner in crime, kun boss jäi äitiyslomalle. Meitä on vain kaksi kokopäiväistä duunissa enkä vois parempaa äitiyslomasijaista kyllä saada kamuksi. Oon onnellinen, että oon saanut tutustua Elluun paremmin <3

Mikä tai kuka yllätti sinut kuluneena vuonna?
Huippujuttu ja tosi yllätys oli se, kun bossit ilmoitti, että pakkaa muikkeli kamas, me viedään sut Riminille. Ohjaajatiimin joululahja mulle tuli myös yllätyksenä ja oli aivan yli ihana juttu. Iso yllätys tuli myös Kanadan suunnalta <3

Mitkä viisi asiaa asetat itsellesi tavoitteeksi täksi vuodeksi?
En oo tavannut tehdä uuden vuoden lupauksia ja tavoitteiden listaaminenkin kuulostaa kovin suorituskeskeiseltä, joka on aina ollut mulle ongelmallista. No, tässäpä tulee kuiteskin ->

1. Pysyttele pois ylisuorittamiskentältä.
2. Vietä enemmän aikaa mister A:n kanssa.
3. Vietä vähemmän aikaa tietokoneella.
4. Pudota painoa ja paranna keskivartalon voimaa,
5. Laita rahaa säästötilille, että pääset reissuun.

Jaksoitteko lukea tänne saakka? :D
Sannis

P.S. Mulla on vähän postausaiheet vähissä, mutta silti tekis mieli kirjoitella. Onko ideoita?

2 kommenttia:

 1. Luin loppuun ihan helposti, kuten kaikki sun tekstit! :)
  Postausideoita: Mistä sun työpäivä koostuu? Ruokajuttuja; mitä syöt jos saisit syödä iiihan mitä tahansa? Mitä mieltä oot näistä nykyajan ruokatrendeistä; makroista, superfoodeista, jauheista ja esim luomusta? Miten tapasitte miehesi kanssa? Millainen olis sun unelmakylppäri? Millaiset keittiön kaapinovet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uuuu... thanks! Hyviä ideoita. Kiitos <3 Hyvää tätä vuotta!

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3