perjantai 13. tammikuuta 2017

#vähemmänpullaa

Uuden vuoden haasteen ensimmäiset totuuden hetket ->

Mister A:n kaveri kävi kylässä. Harkitsin avaavani sen yhden joulusta jääneen konvehtirasian ja mietin, että josko en nyt sitte vaan ite ottais ollenkaan. Länttäsin pöytään, en suklaata vaan ruisleipää, kinkkua, juustoa ja keitettyä kananmunaa ja syötiin iltapalat.

Tänään käytiin lounaalla mister A:n kanssa. Sitä tapahtuu maksimissaan muutaman kerran vuodessa ja aina olis kiva mennä vaikka burgerille. Ei menty burgerille. Söin lohta, sienikastiketta ja perunamuusia. Ja oli ihan sairaan hyvää.

Tytöt halusi pitää elokuvaillan ja ekaluokkalainen pyysi josko siirrettäis karkkipäivä lauantailta perjantaille. Kokemus osoittaa, että karkkipäivän siirto ei ole hyvä veto, vaan saa aikaan sen, että jotain herkkuja syödään kuitenkin molempina päivinä. Lupasin, että tytöt saa valita mitä tahansa hedelmiä ja tehdään niistä ihana hedelmäsalaatti. Passas hyvin.

Score!


Ja siis, ei puhettakaan, että tuo kuva olis tämän päivän hedelmistä. Tähän aikaan vuodesta bloggaajat kärsii hätää (varsinkin ne, jotka on amatöörejä kuvaamisessa) ja joutuu tyytymään vanhaan materiaaliin. Valoa odotellessa.

Tarttuiko kukaan mun #vähemmänpullaa - haasteeseen? Kuinka sujuu?
Sannis

2 kommenttia:

  1. Lounashetket oman hanin kanssa on parasta ❤. Mulle tuo peruspullalenki on kuin paras kaveri aamulla kahvin kanssa. Kerran tai pari viikossa, ett joudun ylläpitämään tätä suhdetta ettei pulla hylkäisi mua������. ps. Enää ei tuu uniin, pulla siis.
    Hyvää viikoloppua sinne teille ❤
    -tanja-

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit <3