torstai 26. tammikuuta 2017

Tihkoo


Voi poijjat, nyt tihkoo jotensakin! Mini on ollut tosi nuhjuinen sunnuntain haaverin jälkeen ja ekaluokkalainenkin valittelee vuorotellen kurkkukipua, mahakipua ja pääkipua. Parillakin läheisellä on nyt hankala tilanne, mikä huolettaa mua ja sairaalareissuja on ollut lähipiirissä viime viikkoina enemmän, kuin varmaan viimeiseen viiteen vuoteen yhteensä. Tämän viikon teema tuntuu herätyksienkin suhteen olevan "ennen kukonlaulua" eli ollaan noustu minin kanssa neljältä ja viideltä nyt kolmena tämän viikon aamuista. Alkaa mutsia sillain semisti rasittaa. Olikin niin ihanan  helppoa ja kevyttä pitkän aikaa tossa ennen vuodenvaihdetta ja vielä sen jälkeenkin. Niinhän se menee... ylä- ja alamäkeä. Nyt sitten odotellaan sitä seuraavaa ylämäkeä :D

Mikäs muiden boogie on tähän loppuviikkoon?
Sannis

4 kommenttia:

 1. No voi ny. Parempaa kaikkea toivottelen täältä!

  Ja vaikka onkin tyhmää kommentoida kuvaa, kun tekstissä on se todellinen asia, niin sanonpahan vaan, että aivan ihana kuva! Niinkuin sulla nykyään kaikki. Oot oikeesti taitava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiitos <3 Mulla on uusi digijärkkäri enkä meinaa osata käyttää sitä. Enkä tietenkään jaksais harjoitellakaan. Itekin ihan tärinässä, kun edes yksi kuva sadasta onnistuu :)

   Poista
 2. Tihkoo?? Nyt on kyllä ihan uus tuttavuus tämä sana ���� Sulla on muuten ihanan elämänmakuinen blogi �� tykkään

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tihkasee ja tihkoo joo :D
   Kiitos sanoista ja rentoa viikonloppua <3

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3