torstai 12. tammikuuta 2017

Arkikuvahaaste


FB:ssä kiertää arkikuvahaaste. Joka päivä viikon ajan pitää postata kuva omasta arjesta eikä saa olla ihmisiä eikä rakennuksia. Joka päivä pitäis myös haastaa joku, mutta sen osuuden jätin väliin.

Mun arkikuvista yksi oli edellisen postauksen joulukoristekuva. Muut on tässä yläpuolella. Seitsemään päivään mahtui joulun pois siivouksen lisäksi jumppaa ja Ryhmä Hau-hommia. Auton ikkunanäkymiä vertailin kans.. toisessa oltiin Miamissa, toisessa jossain Jalasjärvellä. Jalasjärveltä matka vei siskon luo ja sieltä Ikeaan, josta haettiin musta tarjoiluvaunu. Vanhoja keittiöpiirustuksia koitettiin lukea, että saatiin mittoja uusia kaapinovia varten. Tennarit piti tilata Ellokselta alle 15 egellä, kun meni noihin sisustushommiin kaikki alkuvuoden rahat ;D

Ootteko postailleet arkikuvia?
Sannis

2 kommenttia:

  1. Moi ja Onnellista alkanutta vuotta <3 ! Tykkäsin kovasti edellisessä blogissasi teidän kodin sisustusjutuista. Jos teidän keittiössä alkaa tapahtua taas, niin olisi hauska seurata projektia ja muutosta kuvien kera.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvää tätä vuotta sinne myös! Hei, kiva kuulla, että sisustusjutut on olleet kivoja lukea. Koitan saada matskua tänne blogiinkin, kun lähtee ovet vaihtoon :)

      Poista

Kiitos, kun kommentoit <3