keskiviikko 1. helmikuuta 2017

Yhteenveto

Pieni Lintu (klik) haastoi tekemään kollaasin tammikuusta. Tässä on mun omani.


Tammikuussa oli monta kivaa hetkeä, reilusti töitä ja paljon valokuvausta. Loppukuusta ilmaantui kuitenkin yhtäkkiä monta ärsyttävää juttua samaan aikaan, jotka yhdessä sai vähän mielen matalaksi kuukauden viimeisille päiville.

Tuntuu, että Floridan reissusta on ikuisuus, vaikka eihän siitä oo kuin viitisen viikkoa. #vähemmänpullaa-haaste on kestänyt sen saman viisiviikkoisen ja etenee hyvin. Takapakkeja ei vielä ole tullut, onnistumisia kylläkin. Yes! Fitness Magic oli pelipaikalla useammallakin alkuvuoden tunnilla. Tiedättekö, mitä on Fitness Magic? Se on sitä, kun treeneissä kaikki vaan klikkaa. Mulle se tapahtuu vain ryhmäliikunnassa. Silloin, kun fiilis on katossa, on tyytyväinen omaan ohjaukseensa, kroppa toimii ja jengi on mukana. Se on erityinen tunnetila, jonka tietää vain sen kokeneet. Sen jälkeen tuntuu, että vois lentää vaikka kuuhun.

Tammikuussa pulkkailtiin, potkukelkkailtiin, hiihdeltiin, skeitattiin ja luisteltiin. Pidettiin leffailtoja, tavattiin ystäviä, tsiigailtiin Modern Familya ja Pirunpeltoa. Käytiin päivystyksessä ja sairaalassa, juhlittiin synttäreitä ja työkamun läksiäisiä. Käytiin Ikeassa ja tilattiin uudet ovet keittiön kaappeihin. Kuukauden ekan päivän vietin perheeni kanssa ja vimppana päivänä olin koulutuksessa Helsingissä. 

Nyt, hello helmikuu! I'm ready!
Sannis

4 kommenttia:

  1. Monta kivaa juttua, toivotaan että ne yhdessä nostaa taas suunpielet korviin :)
    Ja hei ihana picnic -kuva!

    VastaaPoista
  2. Kivalta kuulostaa tammikuunne :)

    Mukavaa helmikuuta sinne <3

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit <3