maanantai 27. helmikuuta 2017

Huittu


Eilen käytiin Laihialla tsiigailemassa olkilinnaa. Kai ootte kuulleet siitä? Olipa kiva paikka toi Huittu. Hyvä liukumäki ja tosi kiva notskipaikka. Alueella oli myös pieniä museotupia, joihin tytöt kurkisteli ihan innoissaan. Myös napakelkka oli tytöille ihan uusinta uutta ja ihmeellistä. Olkilinnan on rakentanut paikallinen Jouko Lehtinen. Viimeisessä kuvassa on pieni kappeli, joka on saman miehen käsialaa.

Elokuun 17. päivä vuonna 2013 satoi kaatamalla vettä. Niin kovaa, että rännit ei riittäneet eikä ikkunoista nähnyt pihalle, kun yksi morsmaikku istui kampaajalla valmistautumassa suureen päiväänsä. Häävalokuvaus Vanhan Vaasan raunioilla oli poissuljettu vaihtoehto ja Laineen Jarkko (Jarkko Laine Photography) joutui laittaa kaiken mielikuvituksensa peliin. Se ajoi meidät tuonne Joukon kappelille ja soitti matkalta kaverillensa, että olis pastorin keikkaa tiedossa.

Mä en ollut koskaan edes tiennyt tommosen kappelin olemassaoloa siellä Laihian mettillä. Kappelissa seisoi vanha mies. Vieläkin arvuutellaan oliko se oikea mies vai kappelin oma kummitus :D Oli sitten kummitus tai ei, lainasi se silmälaseja meidän valepastorille, joka oli sillä välin jo leikannut itselleen paperista liperit. Niin saatiin mekin siis kirkkohäät, vaikka maistraatista oli vihkijä kotiin jo varattu ;D

Kuvauskeikka tohon pieneen kappeliin taisi olla meidän hääpäivän kivoin juttu. Ennen sitä päivää tapahtui paljon kaikenlaista, joka toi mustan pilven koko meidän juhlien päälle. Kuitenkin reissu tuonne kappeliin oli jotain tosi erikoista ja eilen kun käytiin siellä uudelleen, tuli jotenkin lämmin fiilis.

Mukavaa uutta viikkoa!
Sannis

6 kommenttia:

 1. Voi kun hyvin kuvaajalta keksitty :D

  VastaaPoista
 2. En kestä,ihana tarina teillä tuohon paikkaan liittyen!Kiitos kun jaoit sen.
  Käytiin myös kyseisessä paikassa viime lauantaina kun siellä järkättiin laskiaisrieha,tulin samaan lopputulokseen kuin sinäkin;tosi kiva paikka,kersat oli innoissaan!minä myös :)
  -Niina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä ihku.. pitää mennä pian uudelleen ja ottaa makkarat mukaan. Kesälläkin varmasti kiva retkipaikka.

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3