sunnuntai 12. helmikuuta 2017

Yllättävää


Minä en kovin usein saa kirpparilöydöillä brassailla, mutta tällä viikollahan oon ihan iskussa :) Johtuu tietysti siitä, että omaa pöytää on pitänyt käydä Palosaaren Kirppiksellä järkkäilemässä ja siinä samalla on saanut tsiigailla, mitä muiden pöydistä löytyy. Tällä kertaa löytyi tosi kiva lamppu. Makkariin sen sijoitin nyt ensin, mutta luulen, että se kulkeutuu jossain vaiheessa olkkariin. Ikean mallistoa taitaa olla ja samaan sarjaan löytyy muitakin kivoja valaisimia.

Meillä on eilen laitettu ovia ja etusarjoja keittiössä vaihtoon ja pari muutakin yllättävää muutosta tapahtui kotona. Vuosi 2016 oli tosi hiljainen sisustuksen suhteen, mutta nyt tuntuu, että hutsittaa vähän fiksailla taas. Fun!

Onko teillä sisustussuunnitelmia?
Sannis

2 kommenttia:

 1. Hiano löytö!

  Suunnitelmia aina välillä käy mielessä, mutta pääsen helpommalla, kun vaan hautaan ne :). Ei jaksa ny yhtään ruveta mihinkään. Joskus sit taas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sitä sitte kerkee taas! Meillä ei tosiaan viime vuonna tapahtunu mitään, ku ei napannu. Ja miksi pitäiskään aina napata?! Sitä paitsi, kun alkaa napata, se tulee aina ihan hirveen kalliiksi :D

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3