perjantai 24. helmikuuta 2017

Kasivee

24.2.2009 teki pieni tyttö allekirjoittaneesta äidin ja mister A:sta iskän. Kahden vuorokauden synnytys from hell ja tuloksena keskellä yötä ihana minimuija, 47,5 senttiä ja alle kolme kiloa. Nimistä oltiin puhuttu vain alkuraskauden aikaan ja kun kysyin mister A:lta, että mikäs tämän lapsen nimi mahtaa olla, se totesi niinkuin itsestäänselvän asian: "No, Annukka!"


Nyt Annukka on koululainen, ekaluokkalainen, jolle lukeminen ja laskeminen on helppoa. Se on välkky ja se vaistoaa tunnetilat hyvin herkästi. Se muistaa kaiken. Se on oman tiensä kulkija, joka uppoutuu omiin ajatuksiinsa. Lähtötilanteissa sitä joutuu kehottaa kymmenen kertaa palaamaan maan pinnalle ja pukemaan vaatteet päällensä. Sillä on mahtava mielikuvitus ja se on huikean taitava keksimään askarteluja mitä surkeimmista materiaaleista. Se on niin nätti, että ihmettelen usein, mistä ihmeestä se on sen perinyt. Sillä on pikkusisko, joka tekee synttäreille piparit valmiiksi ja jolle se lukee satuja. Sillä on kunnon draamakuningattaren elkeet. Se voi omilla synttäreillä vetää herneet nokkaan ja jättää kaksikymmentä vierasta ihmettelemään kakun ympärille, että kukas nyt puhaltaa kynttilät, kun sankari purjehti just omaan huoneeseen ovet paukkuen :D


Se on kirjoittajan elämän suuri ihme.
Kunpa maailma ei koskaan kovettaisi tämän lapsen sydäntä tai veisi kaikkea sitä herkkyyttä ja luovuutta mitä tästä tytöstä löytyy.

Maailman paras Annukka Akintytär tänään kahdeksan vee!

Mutsi on porannut täällä jo tovin :D
Sannis

4 kommenttia:

 1. Onnea hänelle suurena päivänä!

  VastaaPoista
 2. Lähetän kaikki maailman Onnet kaimalle <3

  VastaaPoista
 3. Onnea Annukalle sylin täydeltä lähettää Napatatti!

  VastaaPoista
 4. Kiitos <3 Onnittelut menee perille!

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit <3