torstai 23. helmikuuta 2017

Keittiö nytVetimet in da house! Ensin, kun ne tuli, olin sitä mieltä, että ne on liian paksut. Olis pitänyt olla ohuemmat. Olihan siinä tuotekuvauksessa toki mitta, mutta en osannut hahmottaa. Mister A huokasi syvään ja kysyi, että tartteeko ny sitte palauttaa. No ei tartte. Laitettiin ne mitä oli ja vajaa viikon käytön jälkeen tuomio on: Toimii! Vähän korkeammat, kuin edelliset.. ehkä pysyy ovi paremmin puhtaana, toivon. Ei tunnu liian paksuilta eikä näytä liian raskailta. Hyvät niistä tuli!


Jos oikein tarkkaan katsoo, saattaa huomata, että nurkkakaappi ja jääkaapin yläkaapit on vielä vanhaa moodia. Ei me katota niin tarkkaan eihän?! Muutama ovi puuttui toimituksesta ja niitä vielä odotellaan. Innostuin napsimaan nämä kuvat yhtenä päivänä extempore, kun oli vähän normaalia siistimpää enkä ehtinyt paljoa stailailla. Verhot vähän puolitiessä ja eteisen kaapin päällys täynnä mister A:n romua :) Ja huomhuom! Uusi reppukin siellä nököttää <3

Tämmöset larger scale-kuvat on tosi hankalia ja siksi niitä harvoin täällä näkeekään. Yksityiskohtia on niin paljon helpompi kuvata. Meidän talo on niin pieni, että mun paremmalla linssillä sais mennä ulos asti kuvaamaan jos haluais saada koko huoneen kerralla kuvaan. Ikkunat vastakkaisilla seinillä olkkarissa ja keittiössä antaa kans oman haasteensa. Meikäläisen taidoilla kun ei hirveästi tohon vastavaloon kuvata. Sitä opeteltiin jollain kurssilla, mutta näköjään kaikki informaatio ei oo mahtunut mun aivoihin. Siellä kun tarvii olla kaikkea muuta toooosi tärkeää. Pakko esim. muistaa ala-asteen enkunkirjan lauluja ja sen semmoista :D

Mitäs muuten ootte mieltä.. jos ruokapöydän alle laittais samanlaisen beigen maton, kuin nuo kaksi muuta, tulisko liikaa samaa? Harmaa matto heitettiin vaan tohon, kun se oli ainut, joka kaapista löytyi.


Oksat on Ruskus (tai Ruscus). Niin kauniita. Rakas ystävä niitä toi ja Wikipedia kertoi, että ne kestää leikkona maljakossa viikkoja. En ollenkaan väsy tuijottamaan niitä. Ihania!

Semmonen keittiöprojekti. Auttakee mattoasiassa!
Sannis

10 kommenttia:

 1. Ihana keittiö <3 Harmillisesti meillä on niin pieni köökki, ettei voi luopua yläkaapeista.

  Mikä lattia teillä on, siis sävy, malli tai vot evö? Näyttää kivalta, voisin huolia meillekin tuollaisen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Lattian sävystä tai mallista ei oo mitään hajuakaan. Joku Starkin laminaatti se on, mutta en kyllä enempää muista. Sorry!

   Poista
 2. Hieno on köökki :)
  Mua aina yllättää sussa jotkin asiat, esim noi keittiön vetimet. Olin aika ällistynyt et kultaiset . Sopiihan ne siihe köökkii ku nenä päähän :)
  Ja mattoasiaa... : Tarteeks siinä pöydän alla mattoa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Hyvä jos onnistun yllättämään. Vai onks se ny sitte hyvä? :D
   Pöydän alla ei tosiaan oo ollu mattoa pitkään aikaan, mutta ny mister A:n mielestä tarttee olla, ku kaikki murut kulkeutuu pitkin kämppää. Sekin on kyllä totta.

   Poista
 3. Heippa, mä niin tykkään näistä "larger scale" kuvista. On jotenkin paljon kivempaa, kun näkee isomman kokonaisuuden kuin aina vaan jonkun pienen yksityiskohdan. Nytkin hahmottaa jotenkin ihan eri tavalla tämän teidän keittiökuvion, kun näkee kunnon kuvan. Ja teidän keittiö on niiin kiva ! Musta liesituuletin ja alas ja noin kaakelit antaa kivaa särmää, tykkään ! Niin ja sisustusjutut on aina kivoja :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä.. oot ihan oikeessa, että on kivempi, kun näkee vähän isompaa kuvaa. Pitäis useammin jaksaa pitää siistinä niin vois kuvata :D
   toi liesituuletin olikin muuten luku sinänsä, kun ei löytynyt sopivaa. Mister A on tehnyt yläosan puusta. Eli osa on mustaa metallia ja osa mustaksi maalattua puuta. Aika hyvin kyllä mun mielestä onnistui, kun ei yhtään erota, missä menee raja.

   Poista
 4. Kyllä kulta keittiötäkin kaunistaa. Kultaiset vetimet on juuri se Juttu teidän kauniissa keittiössä. Ihania kuvia.

  VastaaPoista
 5. Niin nättiä ja valoisaa! Ja kiva tosiaan nähdä laajemmalla skaalalla, mutta työlästä se kuvaaminen tosiaan on, kun jotain pientä yksityiskohtaakin varten tarttee yleensä raivata ympäriltä vaikka mitä kaikkea, saati sitten, jos koittaa kuvata koko tilan.

  Mun mielestä on mukavaa, jos ruokapöydän alla on matto. Ihan vaan siksi, että se tuntuu istuessa jaloille kivemmalta. Mutta mieluusti saa olla niin iso, että mahtuu kaikki tuolin jalat maton päälle silloinkin, kun tuoli on vedetty istuma-asentoon. (Meillä on ollu jo vuosia sellanen Elloksen 2x3-metrinen matto, joka on niin painava, ettei hievahda mihinkään, joten ei oo tarvinnu ees harkita vievänsä sitä ulos :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No just se.. mihis nostelet kaikki päivän postit ja kaikenmaailman nyssykät ja pussukat, puhelimet ja laturit, legot ja kirjepaperivihot?! :D

   Joo, samaa mieltä maton koosta. Pitää olla iso, että tuolit liikkuu ja sit pitää olla tosi jämäkkä. Nyt on tommonen luiru eikä rasita paljo yhtään hei.. Toki meillä on niin jäätävä määrä tavaraa pöydän alla joka ikisen ruokailun jälkeen, että en edes halua ajatella, mitä siinä matossa asustelis muutaman kuukauden jälkeen jos ei sitä sais vietyä pihalle tai parhaassa tapauksessa koneeseen pesuun :D

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3