tiistai 7. helmikuuta 2017

Horoskoopit

Lueskeltiin ihan huviksemme yksi päivä horoskooppeja. Oon aina ollut sitä mieltä, että esim. mun oma horoskooppikuvaukseni osuu tasan maaliin, mutta täytyy tunnustaa, että en edes ollut varma, mitä tytöt olikaan tähtimerkeiltään. Annukan luokkakaveri on kuulemma Niiskuneiti. Selvä :D Meidän tytöt ei ole Niiskuneitejä, vaan toinen on Kalat ja toinen Jousimies. Aloin oikeasti porata, kun luin tyttöjen luonnekuvauksia. Ei voi enempää nappiin osua!

KALAT - Ekaluokkalainen
Intuitiivinen Kalat on eläinradan viimeinen merkki, ja hänen sanotaankin kantavan mukanaan koko maailmankaikkeuden viisautta. 
Kala-lapsi syntyy hyvin usein vaikean tai epätavallisen synnytyksen kautta ja on hyvin herkkä ympärillään tapahtuville mielialan muutoksille. Hän vaistoaa tulevia asioita vaikka ei pysty todistamaan aavistuksiaan todeksi. Tältä lapselta ei voi salata yhtään mitään, sillä kalalapsi elää suurimman ja tärkeimmän osan elämästään kehon ja mielen ulkopuolisessa maailmassa, jonne vanhemmilla valitettavasti ei ole mahdollisuuksia yltää ainakaan hänen varhaisimpina vuosinaan.

Kalalapsen aivoissa on muistitilaa paljon enemmän kuin muilla horoskooppimerkeillä. Tämä lapsi toimii niin uskomattoman paljon alitajuntansa ohjaamana, ettei hänen tarvitse sitoa ajatusenergiaansa päivittäisiin rutiineihin, joista hän ei todellakaan perusta tuon taivaallista. Kalalapsen päähän saa takoa ruoka- ja nukkumaanmenoaikoja aina uudelleen ja uudelleen ja silti hänet löytää ajatuksiinsa vaipuneena tuijottamassa kaukaisuuteen, kun pitäisi jo olla pöydässä.

Kalalapsi on rakastava, myötätuntoinen ja uhrautuva. Hänellä on ainutlaatuiset mahdollisuudet toteuttaa itseään taiteen, musiikin tai kirjoittamisen alueella, mutta kalalapsen luovuus ei kestä vanhempien asettamia odotuksia ja paineita. Kalalapsi on erittäin idearikas ja viihtyy usein paremmin aikuisten, kuin lasten seurassa. Kalat-merkin alla syntynyt lapsi vaistoaa herkästi tunnetilat ja vanhemman pitäisikin pitää huolta, ettei vahingossa siirrä omia murheitaan lapsen harteille.

JOUSIMIES - Neljävee

Jousimieslapsi on eläinradan suuri optimisti ja ikuinen etsijä, joka on valmis tekemään paljon töitä tulevaisuudessa häämöttävien mahdollisuuksien ja menestyksen eteen. Jousimieslasta ei huijata tyhjillä fraaseilla. Hän etsii totuutta koko elämänsä ajan, ja lapsena totuuden ja rehellisyyden esikuvina ovat isä ja äiti. Vanhemman tulee olla rehellinen jousimieslasta kohtaan ja sanoa suoraan ei sellaisille odotuksille, joita ei juuri sillä hetkellä pysty täyttämään sen sijaan, että jättää ne roikkumaan hänelle mahdollisina. Vanhemman pitää myös uskaltaa ottaa vastaan jousimieslapsen usein valkotornadoakin pahempi vihan ja suuttumuksen puuska uudelleen ja uudelleen, kunnes se muuttuu leudoksi hellyyden tuulahdukseksi.

Jousimieslapsi on hauska ja huoleton. Hän on suloinen hassuttelija ja seikkailunhaluinen luonnonlapsi, joka ei kiinnitä huomiota pikkuseikkoihin ja yksityiskohtiin. Kynnykset ja rappuset tulevat hänelle aina ensin pieninä yllätyksinä, joten vanhemman kannattaa varata laastaria lääkekaappiin sen enempää kyselemättä. Itsenäinen jousimieslapsi ei voi sietää holhousta ja vetäytyy välillä etäämmälle vanhemmistaankin.

Entäs mutsi sitten ->

Skorpioni on hyvin intensiivinen, syvällinen ja terävä tyyppi, jonka tunteet, ajattelu ja asenteet ovat useimmiten ulkopuolisilta piilossa. Skorpioni ilmaisee vain osaa itsestään, koska hän ei itsekään tunne minuuttaan. Tarve päästä pinnan alle omiin syvyyksiin tai asioiden todellisiin syihin on toiminnan johtava motiivi. Skorpionin merkki pitää sisällään runsaasti sekä psyykkistä että fyysistä parantavaa voimaa, jonka käyttöönotto riippuu omasta kehitysasteesta. Uudistumishalu ja jatkuva psyykkinen käymistila ovat tyypillisiä piirteitä.


Skorpionin heikkoudet ovat samaa kaliiberia kuin vahvuudetkin, eikä niiden kanssa ole syytä leikkiä. Musertava kriittisyys on Skorpionin ase, joihin moni vastustaja tuupertuu. Tavanomainen elämä ei kiinnosta skorpionia ja niinpä hän aikansa kuluksi tekee kärpäsistä härkäsiä. Skorpionin olemus on karismaattinen ja usein hän vetää huomiota puoleensa. Skorpionin tulee itse valita, käyttääkö hän suuret voimansa hyvään vai pahaan. Itseään kohtaan skorpioni on armottoman kriittinen.

Skorpioni-äiti saa harteillensa mystisen kaikkivaltiaan viitan ja kruunun, joiden ansiosta hänellä on aivan erityinen paikka lapsensa sydämessä. Lapsi kokee skorpioni-äitiä kohtaan luontaista kunnioitusta ja odottaa sen mukaista käyttäytymistä. Skorpioni-äidin sana on laki niin lapselle kuin kaikille muillekin ihmisille, ainakin lapsen silmissä. Tarkkanäköisyytensä ja intuitiivisuutensa ansiosta skorpioni-äiti aistii helposti lastensa tunteet ja kykenee samaistumaan heihin. Skorpioniäiti on vaativa. Pinnan alla vallitsee jatkuva tunteiden myrsky ja vihaisena hänen voi olla vaikea osoittaa kiintymystä lapsiinsa. Skorpioniäiti voi olla kontrolloiva ja ylisuojeleva.
Tekstejä ja kuvauksia keräsin ja yhdistelin useammilta sivuilta (astro.fi, vau.fi, kaksplus.fi).Uskotteko te horoskooppeihin ja niiden luonnekuvauksiin? Onko teidän perheissä samoja tähtimerkkejä, kuin meillä?

Arvaatteko, mikä mister A on horoskoopiltaan?

Terkkuja,
Sannis

4 kommenttia:

 1. Villi veikkaus että Mister A on jokin tulem merkeistä, oinas leijona tai jousimies . Vakaa ja rauhallinen, mutta jämäkkä ja jämpti :)Tarvittaessa vilkas ja tulinen :)
  Mä oon itse jousimies, ja tyttäret on vesimies ja härkä.
  Meilla pitää kuvaukset täysin paikkansa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mister A on kauris. Mutta mä en oo ihan varma, pitääkö kuvaus niin tarkasti paikkansa, kuin meidän muiden :)

   Poista
 2. En sen kummemmin usko horoskooppeihin, mutta meiän esikoinen on skorpioni ja kuvaus on just eikä melkeen. Voin kertoa, että aika myrskyisä teini-ikä on ollu. Ja täytyy sanoa, että mielessäni oon ajatellu sun teksteistä, että meiän esikoinen on tosi samantyyppinen kuin sä...ja näköjään sama horoskooppi teillä on:).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä?! Aika hyvin :) Mulla teini-iässä myrskys suurimmaksi osaksi pään sisällä. Ulospäin taisin olla meidän siskossarjasta sitä helpompaa settiä. Mutta tosiaan sisäpuolella... ei ihan hirveen helppoa.. Huh! :D

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3