keskiviikko 26. huhtikuuta 2017

Nykarleby


Viikonloppuna tehtiin Mansikkasaaren lisäksi toinenkin retki. Lauantai-iltapäivänä kyllästyttiin odottelemaan josko minin lisäksi joku muukin oksentaa ja lähdettiin ajelulle. Vaikka Aamu oli ollut ihan ookoo koko päivän eikä kenelläkään muulla ollut mitään oireita, pakattiin varmuuden vuoksi mukaan pyyhkeitä, puhdistusliinoja ja vaihtovaatteita :D Varmaan jos ei oltais pakattu, ois oksutauti iskenyt matkalla.

Ajeltiin Nykarlebyhyn. Siellä mun mummu ja pappa asui koko mun lapsuuteni ajan ja vietettiin siellä viikonloppuja. Kovin montaa korttelia ei tarvi kiertää, että on nähnyt koko kylän ja mun mielestä se oli ihan samanlainen, kuin kaksikymmentä vuotta sitten. Toki keskustan burgeripaikkaa ei silloin joskus vielä tainnut olla ja sehän piti testata. Hyvää oli ja kiva oli käydä. Kotimatkalla pysähdyttiin kivipuistoon, joka on kaikessa yksinkertaisuudessaan aina tytöille yhtä kiva.

Lapsena ajeltiin mun sedän kyydissä kotiin aina sunnuntaina siihen aikaan, kun Alivaltiosihteeri tuli radiosta. Ja pappa muisti aina kysyä, mentiinkö Munsalan kautta. Nyt mentiin.

Sannis


2 kommenttia:

 1. Voi hitsi. Pitäis enemmän kyllä kierellä näiti lähipaikkakuntia. Tuollakin käyty vaan kerran. Ihana kuva susta ja neidistä❤
  -tanja-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Kiitos! Joo, kyllä tässä lähelläkin löytyy katteltavaa. Usein sitä vain haluaa lähteä merta edemmäs kalaan :D

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3