lauantai 8. huhtikuuta 2017

Hengissä


Pääsiäisruohot on istutettu ja nyt ne alkaa jo itääkin. Yleensä ollaan niiden kanssa oltu vähän myöhässä tai joskus luotettu siihen, että kyllä päiväkodista kulkeutuu ruohot kotiin saakka. Nyt oltiin kerrankin ajoissa ja tänä aamuna tytöt sai hihkua, kun siemenistä on kasvanut aika kivasti jo ohraa.

Jotenkin erikoinen viikko takana. Muutama ihan huippujuttu ja sitten taas toisaalta aika kakkaa, koska migreeni. Näyttäis siltä, että se tulee nyt kerran kuukaudessa. Aion pitää migreenipäiväkirjaa ja selvittää josko se johtuu hormoneista. Olisko siihen sitten joku apu jo ennakkoon? Nykyään, kun migreeni on muuttanut muotoaan, ensimerkit on sen verran epämääräiset etten tunnista niitä tarpeeksi ajoissa ottaakseni migreenilääkkeen. Kun särky alkaa, osaan kyllä yhdistää. Pahoinvoinnit, väsyt ja ruokamieliteot on muutenkin  niin tuttuja ettei aina tiedä johtuuko migreenin tulosta vai jostain ihan muusta.

Tämä viikko on siis kärvistelty pääkivussa, ajoittaisessa pahoinvoinnissa ja heikossa hermossa. Repeilin vaan jo, että se on kuulkaa nyt alamäki alkanut, kun ei aamulla tiedä lääkitsiskö migreeniä vai tulehtunutta kättä, kun ei molempia voi yhtäaikaa :D :D Aikamoista! Käsi alkaa onneksi olla jo paljon parempi, mutta ei millään uskaltais jättää kuuria kesken ettei vaan pahene uudelleen.

Mulla on kuvia koneella ja kaikenlaista muutakin hommaa tuolla odottamassa sitä, että pää vähän selkenee. Nyt on toki jo paljon parempi, kuin muutama päivä sitten ja enää haamut häilyy tuolla vasemmalla ohimolla. Oon hyvin hitaasti (enkä kovin varmastikaan) siivonnut tyttöjen huoneet viikon aikana kaappeja myöden ja oon aivan yli tyytyväinen, että oon saanut aikaiseksi. Mukava aloitella viikonloppu, kun fiilis kotona on selkeämpi. Kannoin taas molempien, varsinkin ekaluokkalaisen huoneesta aikamoisen kasan lippuja ja lappuja roskiin. Ei vaan pysty jokaista miljoonaa piirustusta ja taideteosta säästämään.

Että semmosta. Ei mitään asiaa siis, mutta ajattelin vain ilmoittaa, että hengissä ollaan. Ja vaikka olot on vaivanneet, on ne tämän viikon kivat jutut (jotka muuten löytyy Instasta tilitä Sannis_2.0) kuitenkin voitolla ja fiilis jää viivan alla positiiviseksi. Jee!

Nyt aamiaista ja Body 60!
Rentoa viikonloppua! Aurinko paistaa! Ei niin ihanaa migreenimuijjille, mutta muille kyllä :D
Sannis

2 kommenttia:

 1. Toi päiväkirjan pitäminen on varmaa hyvä juttu. Nauran tuolle alamäelle ��...Joo on kuule nii et herätessä ku jalat koskettaa ekana maata nii siitä tietää mikä fiilis ja Mihinkä kolotus osuu.
  Voi joo tuota paperimäärää ������...Täällä salilla käyty ja nyt ehkä pitää karata kotoo kun tuo aurinko alkaa mollottaa mun likaii ikkunoihi ku en oo vielä tehnyt neuvottelua itseni kanssa noitten pususta����..Hyvää vkonloppua Sannis ❤
  -tanja-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ikkunoiden pesu.. Yök! Se on sitte ihan vihoviimeistä hommaa! Aamun ikkuna pestiin just. Muut taitaakin olla vielä hetken työn alla :)

   Terkkuja Tanjalle <3

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3