lauantai 22. huhtikuuta 2017

46 000 euron tuoksu

Tähän aikaan vuodesta mun ihoni on kalmankalpea. Floridan reissusta on jo sen verran pitkä aika, että päivetys on häipynyt ja tilanne on aika jäätävä. Kasvot on harmaat, kuin haamulla ja iho epätasainen ja kelmeä. Muutama viikko sitten mahtava Le Grand Classique - kasvohoito kirkasti ilmettä ja fiilistä useamman asteen. Nyt on hakusessa oikea meikkivoide. Alkaa muikkeli tulla vanhaksi kai, kun pitää saada enemmän peittoa ja pysyvyyttä, että tohtii tsiigailla peiliin :D


Vaasan ylätorille Rewell Centeriin on avattu uusi luxuskosmetiikkaa myyvä ihana putiikki. Ja kun sanon luxus, en tarkoita, että kaikki olis kallista, vaan liikkeestä löytyy jokaiselle jotain. Guerlainilta voi tilata oman nimikkotuoksun hintaan 46 000 euroa, mutta Next Beautyssa pärjää vähän kevyemmällä kukkarolla :D Sain kutsun liikkeen bloggaajailtaan ja lähdin mestoille meikkivoiteen kiilto silmissä.

Tarina liikkeen takana on mun mielestäni mahtava. Kolme naista, jotka työskentelivät aikanaan yhdessä sittemmin lopettaneessa liikkeessä ajautuivat kaikki omille tahoilleen töihin. Kaikilla kuitenkin oli mielessään ajatus, että haluavat tehdä töitä kosmetiikan parissa, mutta nimenomaan yhdessä, toistensa kanssa. Ihan huikea juttu! Melkein jo näiden naisten yhteishengen takia tarvii käydä Next Beautyssa, joka henkii fiilistä siitä, että kaikki on tehty sydämellä. Myynnissä olevat sarjat on valittu harkiten ja huolella ja liike on siisti ja valoisa. Alan rautaiset ammattilaiset Nanna, Riikka ja Tina ovat laittaneet parastaan ja etsivät tällä hetkellä mahdollisimman laadukasta ekologista värikosmetiikkasarjaa. Tuotteiden pitää läpäistä Nannan tiukka seula ennenkuin pääsevät myyntiin.

Guerlain-edustaja Ainura kertoi Guerlain-tuotelinjan historiasta. Yllättävän mielenkiintoinen setti. Mua aina semisti ahdistaa kaikki tämmöset luentotyyppiset jutut, koska jännitän esiintyjän puolesta. Jep, kuulitte oikein.. friikkiminä pelkää, että tilanteesta tulee jotenkin vaivautunut. Aikamoista :D Kokeeko ketään muu tällaisia juttuja vai oonko ainut? No, tällä kertaa huoli oli turha ja tilaisuus oli tosi kiva ja rento. Opittiin monta mielenkiintoista juttua Guerlainin vaiheista ja merkki sai ainakin mun mielenkiintoni ihan täysin.

Parissa minuutissa Ainura löysi mulle oikeansävyisen meikkivoiteen ja sain testerin kotiin mukaan. Ite olisin joutunut kääntämään ja vääntämään noiden sävyjen kanssa puoli päivää. Suosittelen kysymään apua ammattilaiselta. Saatiin kotiinviemisiksi myös goodiebag, jota en oo vielä ehtinyt tutkia. Säästin sen, että saadaan kasiveen kanssa tutkia sisältö yhdessä. Luulen, että ekaluokkalaisen juhlahetki koittaa tänään :)

Kiitos Next Beauty!
Kiitos Ravintola Kulma!
Kiitos Guerlain!

Tulemme näkemään vielä uudelleen!
Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3