perjantai 21. huhtikuuta 2017

FriYAY


No niiiiiin. Edellisessä postauksessa peräänkuulutettiin positiivisuutta. Edellisyönä n. klo kolmen paikkeilla totesin, että positiivisuus on perseestä. Migreeni palasi vain 6 päivän tauon jälkeen. Unbelievable! Nyt äkkiä ubikinoni käyttöön. Se auttoi puolitoista vuotta sitten, kun kohtaukset alkoi pitenemään. Toivotaan, että auttaa tälläkin kertaa.

Olin ajatellut, että mulla on kuukausi aikaa seuraavaan settiin, mutta nyt kun kipu tulikin ihan puskista näin nopeasti takaisin, veti se kyllä mielen matalaksi. Alkoi jo jotenkin hävettää ja mietityttää, mitäköhän muut ajattelee. Miten nää viime viikot nyt onkin olleet tällaisia, että koko ajan joku paikka kremppaa?!

No, päivästä selvittiin, pienet itkutkin itkettiin ja illalla alkoi jo vähän helpottaa. Nyt otetaan käyttöön se positiivisuuslista, josta aiemmin puhuin, ettei aivan mee hommat penkin alle.

Eilisessä päivässä kivaa oli esimerkiksi nämä jutut ->

- Aamu-uninen neljävee, joka hiippailee sohvalle viereen
- Annukka, joka silitti päätä ja sanoi: "Äiti, toivottavasti sä paranet pian!"
- Huikea työkaveri, jonka kanssa jaetaan duunit niin, että saadaan hommat aina hoidettua
- Bossin visiitti (muikkeli on äitiyslomalla eikä kovin usein nyt just nähdä)
- Pieni höpötyshetki Kaunis Coto-putiikissa Minnan kanssa ja duunissa kivojen naisten kanssa. Terkkuja ainaskin Seijalle ja Teijalle <3
- PT-Hennan pitämä tosi hyvä ravintoluento
- Wasa Royals -joukkueen vastaanottama haaste. Jenkkifutarit kävi EasyFit Vaasassa testaamassa BODYATTACK-tuntia. Oli muuten aikamoinen meno!

FriYAY!
Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3