perjantai 14. huhtikuuta 2017

Mukavaa


Pitkäperjantai alkaa sohvalla pötköttelyllä, bloggaamisella ja piirretyillä. Neljä serkusta istuu saman peiton alla ja kinastelee, kenen koivet osui kenenkin koipiin. Serkuksista viides ja vanhin, 15 vee nukkuu vielä, tottakai. Parka joutui lähtemään pääsiäiseksi pois omista puuhistaan, mutta ehkä se selviytyy. Toki, kun muistaa sen oman teiniaikojen tuskan mökille lähdöstä silloin, kun olis halunnut olla kavereiden kanssa, niin en oo ihan varma.

Siirryttiin mister A:n kanssa sohvamajoitukseen, että saatiin koko serkuskööri makuuhuoneisiin nukkumaan. Myöhemmin tänään saadaan lisää vieraita Tampereelta. Serkku nro 6 ja sen vanhemmat. Pääsiäismunavarastot on täytetty, mutta luulen, että tilanne vaatii myös hieman mokkaruutua. Eräillä Tamperelaisilla on hyvin läheinen suhde mokkaruutuihin ja luulen, että syntyy palautetta jos niitä ei oo tarjolla.

Pääsiäinen on yksi mun lempipyhistä. Se tulee aina niin tarpeeseen pitkän ja raskaan alkuvuoden jälkeen. Niin tälläkin kertaa. Nyt otetaan iisisti eikä hötkyillä turhia. Oon suunnitellut vähän leipomista, yhden salitreenin ja paljon hengailua seuraavalle neljälle päivälle. Just nyt ei migreenisärkyäkään tunnu, joten onhan tämä nyt mukavaa!

Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3