maanantai 10. huhtikuuta 2017

Le Grand Classique


* Yhteistyössä Vaasa Day Spa ja Sky Beauty <3
Kerroin aiemmin meidän bloggaaja-illasta Vaasa Day Spassa täällä. Tuohon happeninkiin kuului omavalintainen hoito päiväkylpylän valikoimasta ja mulle Vaasa Day Span Janica suositteli Le Grand Classique-kasvohoitoa. Kerroin, että tähän aikaan vuodesta iho alkaa aina olla harmaa ja kelmeä ja viime aikoina on hormonit tehneet jos jonkinlaista näppyä sinne sun tänne kasvoihin. 80 minuutin kasvohoitoon siis mars!

Tunti ja 20 minuuttia syväpuhdistusta luonnollisilla tuotteilla. Hoidon teki Sonja, jolla oli varmat otteet ja joka kertoi hyviä vinkkejä kaikkeen ihonpuhdistukseen ja -hoitoon. Tämä hoito oli oikeasti HYVÄ ja teki just sen mitä lupasi. Mekaaninen puhdistus oli mulle todellakin tarpeen piiiiiitkän tauon jälkeen ja nyt nenän varsi ja leuka tuntuu hitsin sileiltä verrattuna aikaisempaan. Hemmetin kipiäähän se mustapäiden nyppiminen ottaa, varsinkin nyt kun migreeni oli jo päällänsä, mutta epäpuhtauksien napsimisen jälkeen rentouttava hieronta, naamio ja muut systeemit sai kyllä fiiliksen ihan rennoksi. Ja tokihan Sonja kysyi useamman kerran, kestääkö muijalla vielä hermo ja muijallahan kesti :D Hoito ei pahentanut migreeniä ollenkaan, vaikka useinhan tuoksut ei oo migreenin parhaita kavereita.

Yon-ka-sarja on jonkin verran tullut mulle tutuksi ja kotiin sain nyt viedä yövoiteen. Oon vähän liian laiska rasvaamaan ja iho huutaa välillä kosteutta. Yövoiteiden suhteen oon ollut skeptinen, kun jotenkin on sellainen ajatus, että ne on kaikki raskaita ja aivan yli rasvaisia. Käytössä on siis ollut vähän liian kevyt voide niin päivällä, kuin yölläkin. Yon-kan Phyto 58 imeytyi nopeasti eikä jäänyt kelmuksi iholle. Yllätyksenä tuli tuoksu. Oumai, mikä raikas rosmariini. Tuntui, että hengitystietkin raikastui heti kerralla, kun voiteen lattoi kasvoille. Mahtava tuote! Aika pieni määrä riitti, joten toivotaan, että 40mll:n pakkaus riittää pitkälle.

Juhlapäivistä nyt ainaskin äitienpäivä on tuloillaan ja kasvohoitoa kyllä suosittelisin. Mammat on joskus vähän huonoja tuhlaamaan itseensä rahaa ja luulen, että kaikilla olis silti tarvetta käydä puhdistamassa ja rentoutumassa.

Sannis

P.S. Migreeni. Päivä 7. Alkaa kiristää. Tai siis, on kiristänyt jo hetken.
P.P.S. Lisää kuvamatskua siitä ja tästä löydät Instasta -> Sannis_2.0.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3