sunnuntai 16. huhtikuuta 2017

Sukkasunnuntai


Piti oikein kuningas Googlelta kysyä, että miksi tätä ekaa pääsiäispäivää sanotaan. Sukkasunnuntai. Selevä. Villasukkasunnuntai sitte mulle :D Kävin salilla aamusta ja happihyppelykin on tehty, joten nyt sitte höntsää vaan koko loppupäivä. 

Pääsiäinen rullaa erittäin mukavasti so far. En tiedä saisko nyt sanoa ääneen, mutta sanon kuiteskin.. Migreeni poistui. 11 päivää se tällä kertaa mua ilahduttikin. Huuuuuh! Varmaan ny tulee bäkkiin heti, kun tässä tuuletan. On se kyllä aikamoinen vaiva. Aika yksinäistä sen kanssa on olla, kun tuntuu, että ei muut voi ymmärtää. Miten vois jos ei oo ite kokenut. Niinhän se on kaiken kanssa.

No, anyways.. nyt on hyvä olla. Mitä nyt vähän noi herkkuhommat ahdistaa. Ei oo kyllä #vähemmänpullaa - haaste ollut nyt ihan ekana mielessä viime päivinä. Otamme siis ryhtiliikkeen. Toki just söin tässä kahvin kanssa pari pientä suklaamunaa. Voi yhyren kerran :D

Niin, että ei mitään asiaa. Piti vaan päästä sanomaan, että tuntuu mukavalta just nyt! Seuraavaksi laitetaan jauhelihapihvitehdas käyntiin mister A:n kanssa. Saadaan pian lounasvieraita!

Rentoa sukkasunnuntaita!
Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3