keskiviikko 12. huhtikuuta 2017

Epikriisi


Tänä aamuna meillä on kahvi loppu! Mitä ihimettä? Ei ookaan sattunut sitte varmaan koskaan. Tapaan herätä ennen tyttöjä juomaan kaffit rauhassa, mutta viime aikoina oon ollut harvinaisen poikki. Ensin kipeä käsi aiheutti painajaisia monta yötä peräkkäin ja nyt reilun viikon ajan migreeni on vienyt voimia. Jep, day 9 käynnistyi juuri. Huhhuh! Takana ei oo siis liskojen yö, vaan liskojen viikot.

Tällä kertaa migreenin särky ei oo ihan mahdoton, mutta kalvaa koko ajan vasenta puolta. Ja aina kun luulen, että se hellittää, se palaa takaisin. Pahoinvointi vaivaa hetkittäin ja hermo, voi mun hermo parkani, missä kunnossa se on. Välillä ajattelen, että lähetän A-tiimin viikoksi reissuun ja muuraan pumpulilla ovet ja ikkunat, että olis pehmeää, hiljaista ja rauhallista.

Useimmitenhan liikunta ei migreenissä oo edes mahdollista, mutta nyt oon pystynyt liikuskella. Alkuviikon jumpat on rullanneet aika kivasti ja duunin jälkeen on ollut vielä jopa energiaa iltaisin jäljellä. Aamuherätykset taas on olleet ihan hitsin vaikeita viime aikoina, mutta tänään oon jo tässä soffan nurkassa, vaikka tytöt vielä nukkuu. Jee! Paitsi, se kahvi. Ei oo täytettä nyt noihin kuppeihin, ei. Hö!

Laitoin eilen sähköpostia neurologille, että NYT on saatava helppiä. Kaveri latas reseptiä joka lähtöön ja tänään kun on aamuhuki, uskallan ehkä kokeilla uutta lääkettä. On sitten ilta aikaa ökätä jos on tarve. Hirveen nihkeesti uskallan noita lääkkeitä otella, kun huono olohan niistäkin välillä tulee.

Niin, että positiivisella mielellä ollaan, vaikka ei oo niin kauheesti hampaita kaiken aikaa naurattanu. Ja hei, sorry tämä epikriisi, mutta pakko avautua, kun ihan vähäsen viistää nämä olot. Kyllätäätästätaas! Nyt töihin. Siellä on kahvia. Apteekin kautta.

Kivaa keskiviikkoa!
Sannis

6 kommenttia:

 1. No voi ny. On kyllä niin hanurista tommonen vaiva. Ei voi muuta kuin pitää peukalot täällä pystyssä, että helpottaa mahdollisimman äkkiä. Johan tota oot kärsinytkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella hanurista. Kymmenes päivä menossa. Eilen sain uuden lääkkeen ja muutaman säryttömän tunnin. Jee! On tää ihme hommaa.. tiedä mistä johtuu. Apteekin täti toki sanoi, että keväällä jopa katupöly voi aiheuttaa migreeniä, kun menee hengitysteihin ja tekee tukkoista oloa. Huhhuh!

   Poista
 2. Meillä ei vois käydä noin, että kahvi loppuisi :) Nimittäin hamstrataan sitä aina tarjouksista pakettitolkulla, viimeksi mammuttimarkkinoilta. Nytkin kaapissa varmaan seitsemän pakettia kahvia :) ehkä vähempikin riittäisi...Ollaan vissiin kahviaddikteja. Toivottavasti migreeni helpottaa pian :)
  T. Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kans kuvitellut, että tilanne ei oo mahdollinen, mutta nuan vain kävi. Onneks selvittiin! ;D :D
   Seuraavalla kauppareissulla pitää kans varuiksi ostaa kymmenen pakettia, ku nyt mister A haki vain kaksi.

   Poista
 3. Mullon onneks toi K-Market tos ikkunan alla, jos sellanen paniikki iskis et kahvi loppuis :)
  Toivotaan pillereistä apua, ihan täydellisen paska vaiva koko migreeni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa mennä vaikka yökkärit päällä kaffin hakuun :D
   Migreeni oli kyllä todellisen paska. Just FB-muistot muistutti kahden vuoden takaisesta setistä, kun tämä mukava kaveri palasi kymmenen vuoden tauon jälkeen ja kestikin kaksi kuukautta heti kärkeen. Huuuuh! Sanoi jo lääkärisetäkin, että onko aiheellista yrittää jumpata, hä?

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3