torstai 10. marraskuuta 2016

Who's there?


No niin. Moment of truth! Kuka tätä blogia lukee? Life 2.0 on suhteellisen uusi tapaus, mutta pikainen kurkistus tilastoihin osoitti, että kyllä tännekin on joku tiensä löytänyt. I know, I know.. kommentteja on hankala kirjoittaa, mutta nyt jos koskaan...Kerro mulle kuka sä olet? Mistä löysit tänne? Miksi tulit uudelleen?

Kiitos jo etukäteen!
Sannis

P.S. Ei muuten tullu hullua makrameemuijaa. Ei ne ollu läheskään yhtä kivoja, kuin himmelit :D

65 kommenttia:

  1. Luin sun edellistä blogia ja tykkäsin kovasti. Nyt tietenkin jatkan lukijanasi, koska sun jutut on ihan parhaita :)

    VastaaPoista
  2. Luin sun edellistä blogia ja tykkäsin joten luonnollisesti jatkan myös tääläkin 😊 jaahas,jatkat sitten hullunahimmelimuijana 👍 ja miksi tulin uudelleen,no sun juttujen takia,iloa,surua ja kaikkea siltä väliltä.Jatka vaan samaan malliin,kyydissä pysytään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hullu himmelimuija jatkaa.. Nyt on tosin himmelinteko ollu vähän jäähyllä, kun pillit on loppu :D Kiva Seija, kun oot siellä!! <3

      Poista
  3. Eksyin aikoinani edelliseen blogiisi ja edelleen seuraan himmeen himmelimuijan edesottamuksia :)
    -katjusha-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hullun himmelimuijan puuhat on kyllä välillä semmosia, että huhhhuh :D

      Poista
  4. Luin pitkään vanhaa blogiasi ja luonnollisesti siirryin tänne perässä. Tykkään tosi paljon kirjoitustyylistäsi :) Lisäksi jaan sun joidenkin "neuroosien" (toivottavasti et loukkaannu!) lisäksi myös erityisherkkyyden ja useasti allekirjoitan joka sanan. Ihanaa joulunodotusta teidän tiimille <3

    -Suski-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tosiaankaan loukkaannu :) Ihanaa ettei tarvi olla ihan yksin asioidensa kanssa. Rentoa joulun odotusta myös sinne <3

      Poista
  5. Edellistä blogia ehdin jonkin aikaa lukee, nyt mukana tässä uudessa.Löysin blogisi Onneksi sinun kautte ❤. Hauska ja aito blogi. Vaikka aina ei elämäntilanteesi juuri minun elämää kohtaa kun omat lapset on jo aikuisiksi saanut niin saan muistella ja todeta ett näinhän se on. Annat uusia näkökulmia asioihin. Uskon että monelle on tärkeätä lukea ja kokea asioita mistä kirjoitat. Joskus miettii, ett voi ku olis kans ollu 30 vuotta sitten tälläsii blogeja. Onneksi on nyt kirjoittajia ja netti ja älypuhelimet ☺
    -tanja-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, nyt löytyy kyllä vertaistukea, kun vaan osaa etsiä. Kiitos Tanja! Oli kyllä onnenpotku, että sain tutustua suhun!

      Poista
  6. Luin aikaisempaa blogiasi ja siirryin sitten tietysti lukemaan tätä uutta. Tämä on ainut blogi mitä seuraan säännöllisesti, tää vaan on niin loistava! Jatka samaan malliin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kun tulit myös tänne ja kiitos kivoista sanoista! Mukavaa joulun odotusta!

      Poista
  7. Olen lukenut vanhaa blogiasi useamman vuoden ajan ja nyt löytänyt tännekin. :) Tykkään lukea aitoja ja teeskentelemättömiä blogeja. Olen 30 lähestyvä nainen, joka odottaa vaikeuksien jälkeen esikoistaan saapuvaksi hetkellä minä hyvänsä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, kun oot täällä! Nyt minäkin löysin sun blogiin. Tsemppiä tulevaan!

      Poista
  8. no mää oon napatatti ja mää oon sun fani aika monen vuoden takaa. luen aina juttus koska sua hauskempaa ja parempaa blogimuijaa ei vaan oo olemassa. en vaan voi kovin usein kommentoida koska - joo se on hankalahkoa - ja koska en enää keksi uusia sanoja sun mahtavuuttas ylistämään!

    VastaaPoista
  9. vielä semmoset terkut napatatilta että mua rupes pikkusen hymyilyttään ku saatiin töissä tavarakuorma ja yhteen rullakkoon oli kirjoitettu permanenttitussilla tikkukirjaimin "A-TEAM". että jos teillä on rullakko hukkateillä ni tiedät mistä löytää...:-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D :D Oot kyllä vaan paras! Tuun hakemaan rullakon joku päivä :D

      Poista
  10. Heippa Sannis, luin aikaisempaa blogiasi pitkään ja sen kautta siirryin tänne uuteen. Onneksi jatkoit kirjoittamista, etkä kadonnut kokonaan ! Mutta tunnustan, että jotain jäin kaipaamaan. Nykyisen blogin tekstit tuntuu välillä ikäänkuin loppuvan kesken. Ehkä olet valinnut hiukan toisenlaisen tyylin. Mutta olet todella taitava kirjoittamaan niin mielelläni lukisin pidempiäkin tekstejä. Ja miksi ylipäätään seuraan sinua? No siksi, että kirjoitat ihanan rehellisesti ja kaunistelematta asioista. Arkipäiväisistä jutuista, joihin moni muukin törmää vaan ei uskalla äänen sanoa tai kirjoittaa. Kiitos, että uskallat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Oot ihan oikeassa.. vähän erilaisella tyylillä mennään nyt. Vanhaan blogiin ilmaantunut inhottava kommentointi sai ottamaan vähän takapakkia. Niistä tyhmistä kommenteistahan ei pitäisi välittää, mutta mun mielestä ne tuntui tosi inhottavilta ja aloin aivan pelätä avata blogikommentteja. Nyt oon koittanut pitää postaukset syht lyhyinä ja ajatellut, että ehkä jengi ei jaksa edes pitkiä sepustuksia lukea. Ihana kuulla, että siellä on joku joka niitä pidempiäkin raapustuksia odottelee. Saattaa niitäkin olla vielä luvassa :)

      Poista
  11. Luin vanhaa blogiasi ja oli itsestään selvää, että alan lukea myös tätä uutta. Tekstisi ovat niin elämänläheisiä ja sinulla on tuo sana hallussa muutenkin. Ihan huippublogi Sannis!!

    VastaaPoista
  12. Luin vuosia vanhaa blogiasi, koska toi lohtua oman kohtukuoleman käsittelyyn. Olet niin ihanan aito ja rehellinen, niin tietenkin jatkan myös uuden lukemista. Super-nainen!

    VastaaPoista
  13. Luin sun aikaisempaa blogia tiiviisti, odotin aina seuraavaa postausta. Joten oli ihan isestään selvää, että aloin myös lukemaan tätä blogia. Oot aito ja kirjoitat hyvin. Ja bonuksena oon saanut sulta vinkkejä miten sisustaa omaa kotia (mullahan ei aikaisemmin ollut minkäänlaista silmää sisustukselle ��).

    VastaaPoista
  14. Myös minä luin vanhaa blogiasi. Luulin, että olet lopettanut bloggailun, mutta facesta sitten näin, että olet perustanut uuden. Ja kyllä tykkään aidosta blogistasi, mikä ei mee saman kaavan mukaan, kuin muut!!
    Tarkoitan tällä sitä, et mua ärsyttää lukea lähes kaikista muista, samalla kliseellä esim. ihanaa laittaa villasukat jalkaan ja käpertyä juomaan teetä torkkupeiton alle sohvan nurkkaan. Siis näinköhän se kuitenkaan menee. Tämä siis vain mun näkemys.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Seuraavassa postauksessa mulla on kuppi kuumaa käsissä ja villasukat jalassa. Ulkona tuiskuttaa lunta, koti on siisti ja kuva virheetön. Eiku...... :D :D
      Kiitos Piitu! Tuli hyvä mieli sun kommentista!

      Poista
  15. No mehän jo tunnetaankin, mutta mun on nyt ihan pakko kysyä, että mikä ihme on makramee???
    Anteeksi tyhmyyteni.

    Ja tossa yläpuolella Piitu kirjoittaa asiaa. (Niinkuin kaikki muutkin tässä kommenttiketjussa). Mua kanssa niin haukotuttaa se ikuinen klisee siitä, kuinka syksyn tulle tosiaan laitetaan villasukat jalkaan ja sitten takkatulen loimussa istuskellaan viltin alla ja juodaan teetä. Hehhee. Mun kohdalla ainakin se on iso vitsi. Villasukat on jalassa kesäisinkin, mutta viltin alla tulis kyllä tylsää ja hiki. Enkä teetäkään jaksa kovin usein litkiä, mutta viini kyllä käy :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Makramee on toi mikä tossa kuvassa on. Luulin, että olin ainut, jolle se oli ihan uus juttu. Makrameetekniikka on siis tommosta solmujen tekemistä, joilla saa aikaan esim. seinävaatteita.

      Tee, yök! Viiniä päätin alkaa opetella juomaan ;D

      Poista
  16. Kävin sun tunneilla easyfitillä joskus 3,5 vuotta sitten ja kaveri silloin vinkkas sun blogista :) nyt kun teit uuden blogin niin tietysti jatkoin lukemista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, kiva, että siellä on joku jumppari linjoilla :)

      Poista
  17. Sun ihana, aitoa koti-, perhe- ja työarkea kuvaava kirjoitustyyli osuu ja uppoaa! Seurasin jo edellistä blogiasi (en yhtään muista miten sinne löysin) ja olet edelleen ainoa bloggaaja, jonka kirjoituksia luen aktiivisesti. Nautin, kun kerrot myös Vaasasta ja sen lähiympäristöstä, koska olen asunut siellä lapsuuteni ja nuoruuteni. Parasta on kaikki yli-ihanat ja ylihyvät ylisanat. :) Ylihelluusta!

    VastaaPoista
  18. Nauroin&itkin edellisen blogin aikana ja jatkan uuden blogin tahdissa..kiitos aidosta&rehellisestä blogista..te ootte niin A-tiimiä❤kiitos❤

    VastaaPoista
  19. Julia melkein naapurista, oot edelleen ainoita bloggajia keitä jaksan ja haluan innolla seurata! :)

    VastaaPoista
  20. Hyvä blogi kotikaupungista ja perhe-elämän iloista sekä suruista, lisäksi meillä on melko samanikäiset lapset sekä myös yhteisiä tuttuja, vaikka me emme toisiamme tunnekaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kati, kiva kun oot siellä. Aivan alkoi mietityttämään, että kukas Kati.. :)

      Poista
  21. No muija! Easyfitiltä sut bongasin ja luin edellistäkin blogia. Tää on täyttä elämää, ja siksi luen edelleen. Keep going, oot huippu. <3 -Mia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sieltähän tämän muijan bongaa harva se päivä :D Törmätään muikkeli <3

      Poista
  22. Täällä lempinimikaima, Sanna-Mari noin niinku virallisesti. ☺ Löysin aikoinaan edellisen blogisi ja ehdottomasti jatkoin seuraamaan tätäkin. Koti on Turun kupeessa, perheessä matkan varrella mukaan tullut mies ja aikuiseksikin (ilmeisesti 😉) laskettava lukiolaistyttö. Osaat kirjoittaa hirmu hyvin ja pystyn samaistumaan moneen asiaan, vaikka erilaisissa elämäntilanteissa ollaan nyt. Täälläkin pohditaan mielessä paljon asioita ja eläydytään tunteella. Semmosta täällä ruudun takana noin lyhykäisyydessään. ☺

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sannis, kun kerroit itsestäs. Ihana kuulla, kuka siellä lueskelee. Toivottavasti pysyt mukana ja tsemppiä talveen!

      Poista
  23. Luin vanhaa blogiasi ja siirryin tänne perässä. Tykkään kirjoitustyylistäsi :)

    VastaaPoista
  24. luin sun entistä blogia ja kun pohjalaisessa oli juttu teistä niin löysin tännekin :)

    VastaaPoista
  25. Samoilla mennään kuin edellinenkin, että ed. blogin loputtua jäin odottelemaan ja huomasin Pohjalaisesta jutun, josta luin sun uudesta blogista. Tykkään, niin kuin moni muukin, sun blogin aitoudesta. Sitähän elämä on oikeesti, että välillä arki, oma mies, lapset, työ ja kaikki ottaa pattiin, ja on turha uskotella muuta, niin kuin useassa blogissa tehdään.
    Itse jäin aikoinaan pois Facebookistakin sen takia, etten jaksanut sitä joidenkin ihmisten kulissien pitämistä, mun mielestä elämästä pitää puhua just niin kuin se on, ja silloin se on mielenkiintoista ja uskottavaa. Jatka samaan malliin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just näin! Kiitos kivasta kommentista! Mä en kans jaksa sitä ainaista hehkuttelua.. että kaikki on muka ihkua. Johan siinä aivan mattimeikäläinen ahdistuu, kun ei itellä oo kaikki niin ihanaa aina :D Kiva, kun löysit tänne!

      Poista
  26. Löysin tänne kun kävit antammassa toivonsanoja blogissani. Kiìtos niistä!
    Vanhan blogisikin lukija olin.
    Mukavaa matkaa ja kirjoit paljon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, kiva kun löysit pelipaikalla! Täällä ollaan :)

      Poista
  27. Luin pitkään vanhaa blogiasi ja tykkäsin kovasti. Arki on välillä kiireistä, ettei aina pysy ajantasalla jutuissa mukana, mutta kun sopiva aika löytyy luen kaikki jutut vaikka aikaa olisi kulunut parikin kk viime kerrasta. Minulla on saman ikäisiä tyttö lapsia kuin sinulla,sekä muutama vanhempi poika. Kyllä tytöt onkin monimutkaisempia ja hankalampia kasvattaa kuin pojat! Huh,huh!:D Erityis herkkänä äitinä pari hyvin herkkää tyttöä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Välillä kyllä tosiaan tuntuu, että näillä tytöillä täytyy olla vähän extra-angstia :D Tsemppiä!! Kiva, kun oot siellä!

      Poista
  28. Koska meissä on jossainmäärin jotain samaa niin siks tykkään lukea näitä sun höpinöitäsi. Vaikka en niinkään jumppajuttuja koska se ei oo mun juttu mutta luen mä nekin. :)
    Kiitos kivasta ja taidolla kirjoitetusta blogista.

    T:Marja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Kiva Maisu, kun oot siellä! Jotenkin lämmittää, että ei oo ainut, jolla on neurooseja :D

      Poista
  29. Mä löysin tänne (vanhaan blogiisi) joskus kun odotit aamua. Miksi tulin uudestaan, sä oot koukuttava! :D Rehellinen aidonoloinen ihminen, ihana! Myös vaasalaisuus yhdistää, samoin ikäluokka on ainakin sinnepäin, ex-osuuskauppalaisuus, pieni tytär ja oonpa joskus lady linellä käynyt sun jumpassakin.

    Olen jo pitkään halunnut sanoa, mutten oikein tiedä miten sanoisin tämän niin että ottaisit sen positiivisesti, koska sellaiseksi se on 100% tarkoitettu; sinä riität tuollaisenaan! Pysy tuollaisena, älä yritä enempää. Olet hyvä just noin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olipas meillä monta yhdistävää tekijää. Kiitos, kun kommentoit. Kiitos sanoista! Kun ite aina vaan muistais.. :)

      Ihanaa joulun odotusta <3

      Poista
  30. Hei minä täällä kans, tottakai! Vauva sammu ja talo on hiljanen - kahmin nämä postaukset nyt läpi. Mukana ku pukama!
    - K

    VastaaPoista
  31. Luin vanhaa blogiakin melko kauan ja tietysti tätä uuttakin �� mun mielestä parhaita olemassa olevia blogeja. Aidon tuntusta meininkiä, asiaa mutta myös hauskaa ja helppo samaistua. Tykkään perhejutuista ja sisustusjutuista ja ylipäänsä kaikista kotijutuista. Laihdutuspäiväkirjat aina ikuiselle laihduttajalle sopivia ���� Niin ja vaasalainen ja suht saman ikäinen myös olen �� joten kotikaupunkijutut hyviä. En mä muuta osaa sanoa. Toivottavasti jatkat pitkään tätä, me lukijat saadaan paljon tästä ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hitsi.. laihdutuspäiväkirjat. En oo kyllä muistanu ny laihduttaa :D
      Kiitos tästä ihanasta kommentista! Ja kiitos, että oot siellä!

      Poista
  32. Luin myös vanhaa blogiasi kauan ja tykkäsin siitä.
    Tähän uuteen blogiisi en oikein pääse mukaan. Täällä juttusi ovat lyhyitä ja jotenkin vain niin pintapuolisia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon tosiaan koittanut pitää tämän uuden blogin vähän erilaisena. Oon tullut aremmaksi siinä, mitä kirjoitan. Vähän tylsää, mutta ne negatiiviset kommentit ei oo sitten yhtään mun juttu.

      Poista

Kiitos, kun kommentoit <3