maanantai 7. marraskuuta 2016

Facts


En voi nukkua jos peitto on jostain syystä nurinpäin ja pussilakanan avonainen pää ylhäällä. Sen on oltava oikein päin.

Hiekka ällöttää mua. Mä en pidä siitä miltä se tuntuu, enkä varsinkaan siitä miltä se kuulostaa esim. hiekkalapioita ja -ämpäreitä vasten. Yyyyyyyh!

Maailman ihanimmat Hugh Grant - elokuvat on Notting Hill ja About a Boy. Ja siis tokihan nää on melkein maailman ihanimmat elokuvat muutenkin :)

Mä olen pelkuri. Pelkään vaikka ja mitä. Pelkään pimeää. Pelkään huvipuistolaitteita. Pelkään olla auton kyydissä ohitustilanteessa. Pelkään lentää. Pelkään, että joku murtautuu meidän kotiin.

Herätän ekaluokkalaisen useimmiten liian myöhään ja sit urputan, kun se on niin hidas. Ja kyllä, tunnen itseni vuoden äidiksi.

Haluaisin matkustaa Islantiin.

Pidän vuodenaikojen vaihteluista. Monet haluais, että olis aina kesä. Vaikkei talvi ookaan mun ykkösvuodenaika, niin ei sitä kesääkään aina jaksais. Vuodenajoista rasittavin on kevät.. toki siinäkin on omat hyvät puolensa.

Kun olin pieni, meidän perheessä oli huumekoira nimeltään Sissi (faija on siis tullimies). Sissin jälkeen tuli kotikoira Iitu. Kun olin jo omillani, asui meillä Jack Russellinterrieri nimeltään Edi ja Cavalieri nimeltään Onni. Kanityttö Emmikin meillä on ollut. Nyt oon vannonut, että mitään eläimiä meille ei enää koskaan tule. Saa sii ny, pitääkö päätös. Ei oo kyllä hiukoja ja mister A on allerginen, joten saattaapi pitääkin.


Sitähän sä kysyit. Eiku... :D
Sannis

6 kommenttia:

 1. Pussilakana! Notting Hill! Ohitustilanteet! Ja mitä näitä nyt oli :D <3 -Kupla-

  VastaaPoista
 2. Oon pussilakana- ja monipelkääjäsamis :). Ja tykkään siitä, että on vuodenajat. Vaikka vähän kehnommatkin. Pääasia, että on. Ei sitä yhtä ja samaa kesää koko ajan jaksais. Tuli matkaopasaikoina todettua, kun aina oli vaan kuuma, mutta kun pääsi maasta toiseen muuton välissä pyörähtämään kotona keskellä loka-marraskuun loskaa, niin aah, mutta tuntu hienolta, kun ihmisillä oli vaatteet päällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D No just näin! On niin ihana kesän jälkeen, kun saa laittaa pitkähihasta allien päälle!

   Poista
 3. Ihana kuva susta! Näytät Onnelliselta <3
  Kolahti, varsinki toi pussilakana.
  - K

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit <3