sunnuntai 27. marraskuuta 2016

A year in the life

Jo toinen postaus tälle päivälle? Tilanne vaatii!

Gilmore Girls - faneja langoilla? Tosifaneja siis? Niitä, jotka on katsoneet sarjan kymmeniä kertoja? Tai ainakin enemmän, kuin kaksi kertaa? Jos et vielä tsiigaillut neljää uusinta jaksoa etkä halua tietää mitä niissä tapahtuu, kannattaa tämä skipata. Jos taas ehdit ne jo vakoilla, kerro mitä olit mieltä? Arvaat varmaan, että mulla on pari juttua sanottavana.. tai ehkä kymmenen plus yksi.

Yksi -> Kaikki näyttää typeriltä! No joo, ei kaikki, mutta aiemmin niin nätti Lorelai on ihan kummallisen näköinen leikellyissä kasvoissaan. Emily on jäätävän laiha ja Loganinkin huulien ympäristö näyttää jotenkin oudolta. Miss Patty? Oumaikaad!

Kaksi -> Olisin toivonut Roryn kohdalle jotain muuta, kuin ainaista samaa säätöä. Aina vaan sama lellikakara, joka sadannen kerran hajoaa siihen, kun elämällä ei ole mitään suuntaa eikä oo edes paikkaa asua. Voi yhyy! Aina jotain tarjotaan hopelautasella, mutta ei kelpaa, koska en nyt juuuuri hei halua olla opettajana ihan missä tahansa valitsemassani aineessa. Niin, ja aina jos äiti vähänkin kritisoi rinsessan valintoja, menee lanttu jumiin ihan totaalisesti. Argh!

Kolme -> Richard puuttuu. No, toki olosuhteiden pakosta, mutta kuiteskin. 

Neljä -> Mitään ei tapahdu. Kaikki hahmot on mukana tyyliin max kolmen kohtauksen ajan ja kaikki on hyvin, hyvin pinnallista ja mitään sanomatonta.

Viisi -> Jäätävän pitkiä kohtauksia epäolennaisesta..typerästä musikaalista tai tangoklubilta. Niiden sijaan olisi voinut keskittyä olennaiseen. 

Kuusi -> Outoja juttuja.. Uima-allaskohtaukset ei oo yhtään Gilmoren tyttöjä. Eikä myöskään esim. se, kuinka Elämän ja kuoleman prikaatin bileilta on kuvattu. Kohtaus, jossa Rory sano heipat Colinille, Finnille ja sille kolmannelle, jonka nimeä en muista, on kans ihan hölmö. Sijaiskohtuhomma tulee ihan puskista ja on ihan outo ja irrallinen.

Seitsemän -> Lorelain ja Luken välit tuntuu ihan liian haaleilta. Tosifani haluaisi nähdä vähän enemmän tunteita.

Kahdeksan -> Lane ja Zach. WTF? Miksi ne edes on tässä mukana, kun ei mitään funktiota kuitenkaan. Ja ilmeisesti Zach on vanhentunut joku 30 vuotta siinä missä muut kymmenen :D

Yhdeksän -> Gypsyn näyttelijä Emilyn sisäkkönä. Why? Ja miksi sisäkköjen vaihtuminen pidettiin vakiona seitsemän kautta, mutta muutettiin nyt?

Kymmenen -> Koko Paul-juttu on aivan yli typerä. Se, että Rory muka seurustelee sen kanssa ja se, että koko homma rimpuilee jotenkin tosi heikosti koko minisarjan läpi.

+ 1 -> Loppu on ihan hanurista. Tottakai pitäisi selvitä, kuka on Roryn lapsen isä.Kuva: Gilmore Girls - Facebook (klik)

Katsomisen arvoiset kohdat ->

Kun Lorelai matkii ranskan kieltä. Nauroin ääneen. Tais olla ainut kerta.
Kun Rory tulee tyhjään Gilmore-taloon ja kävelee Richardin muotokuvan luokse.
Kun luke paasaa Lorelaille, kuinka eroaminen olisi huono vaihtoehto.
Lorelain ja Luken hääpaikka ja vihkiminen.
Edit... Kaikki kohdat, joissa Jess. Eli varmaan ne kaikki kaksi. Alunperin olin ihan Team Deanissa, mutta sarjan kolmannenkymmenen katselukerran jälkeen aloin kallistua Jessin puoleen. Niiiiiin, ja toki se kohta, jossa Paris potkaisee vessan oven kiinni.

Olikos muuta?

No niin, what say you? I say: Huti!
Sannis

6 kommenttia:

 1. Samaa mieltä. Odotin, odotin ja odotin mutta samaa fiilistä ei tullut katsoessa, kun vanhoja jaksoja katsoessa. Viimeinen jakso oli ehkä vähän sinnepäin.

  Rory oli pilattu ihan täysin. Mikä ihme juttu se Paul oli?! Ja että se oli toinen nainen kihloissa olevalle Loganille. Blaah. Logan oli tietenkin se isä. Jatkoa odotellessa.

  Blaah... mutta olihan se kiva että tuli muutama jakso lisää ihan parhaaseen sarjaan. 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä aloin miettiä, että mitä jos isä oliki se yhden illan juttu.. kun se niin tuotiin esille, vaikka oli muuten ihan plääh-juttu :D

   Poista
 2. Mä kiinnitin samaan asiaan huomiota, että miten ne kaikki oli niin laihoja??? Sanottiin että myös sookie on mukana, no joo olihan se ne vaivaset 5min?
  Mä oon Loganin tiimissä :)
  Mä en tajunnu ,et gypsy oli se sisäkkö vaikka katoin kyllä että näyttää tutulta :)
  Paul juttu oli ihan typerä.
  Oon nyt vasta kattonu noi uudet kerran läpi että pakko kattoa viel uudestaan tällä wkolla :)
  Ja jatkoa on pakko tulla ,ei ny tolleen voi lopettaa ihan kesken...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen, että täytyy kans kattoa uudelleen. Kun ensin on päässy tästä alkutuskasta yli.

   Poista
 3. Mä niin niin niin haluisin nähdä nuo, mutta oon auttamattomasti tipahtanut tekniikan kyydistä, niin ymmärryksen kuin välineistönkin osalta! Mä ressukka en yhtään tiedä miten netflix (siellähän nää on?) toimii... :(

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit <3