sunnuntai 20. marraskuuta 2016

#meandmyhubby


Perjantaina tytöt meni yökylään. Ite meinasin lösähtää sohvalle, mutta mister A sanoi, että kyllä se nyt on niin, että me lähdetään johonkin syömään. Syötiin Amarillossa burgerit ja jatkettiin siitä joululahjaostoksille. Aika hauskaa! Yleensä tilaan joululahjoja, kun en jaksa/ehdi lähteä kaupungille, mutta tämä oli aika kiva täsmäisku. Saatiin joululahjat ja saatiin joulukalenteriin kaikki luukut. Tänä vuonna kalenterista löytyy kynät, kumit, hammasharjat, pienet taskulamput, pienet muistivihot, laastareita ja karkkia. Vuoden 2016 kalenterissa luukkuja on 13.

Ostin myös ihan ekaa kertaa elämässäni itselleni pullon viiniä ja joinkin siitä illalla puolitoista lasillista. Saatoin aiheuttaa jonkin verran hämminkiä paikallisessa Alkossa, mutta hyvinmeni, hyvinmeni. Sain mitä halusin :D

Lauantai-aamuna päätin, että nyt on tarpeeksi virtaa fiksata ekaluokkalaisen huoneen hirveään kuntoon menneet seinät. Nypin tapetin yhdeltä seinältä ja mister A maalasi. Valkoinen oli ekaluokkalaisen toive ja sitä meillä oli valmiina, joten sitä laitettiin. Tänään etsitään tavarat paikoilleen.

Erittäin mukava äidin ja iskän vapaa. Sitä ei ookaan hetkeen ollut. Mutta nyt on sit heti ens viikonloppuna uudelleen, kun luvassa on pikkuiset joulut ja tytöt menee tätinsä luokse hetkeksi. Nyt pötkötellään täällä koko porukka sohvalla ja mietitään, mitä keksis sateiselle sunnuntaille.

Rentoa sunnuntaita!

2 kommenttia:

 1. Ihanaa ett saitte viettää laatuaikaa❤.....kyll teillä on huippu joulukalenteri 13päivänen. Ootte huippu tiimi ❤. Hyvää alkanutta viikkoa. Puhallan hyvän tuulen teille.
  -tanja-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä kivaa! Joo, kalenteri on ny vähän tynkä. Ei me ny Floridassa mitään kalenteeita ehditä availla. Tai jos siltä tuntuu, niin ostetaan sieltä sitte :D

   Hyvää viikkoa sinne kans! Ehkä tänään nähdään <3

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3