perjantai 11. marraskuuta 2016

Joulu with a twist


Meidän jouluaatto on tänä vuonna 6.12. Alle kuukausi aikaa siis. Eilen tilasin tytöille yhdet joululahjat. Saatan olla niin räyhäkäs, että hommaan vielä toisetkin. Aika hankkia myös joulukalentereihin täytettä. Ainaskin muutamat karkit, molemmille uudet hammasharjat ja yhdet kynät. Ehkä myös lupaus uintireissusta. Tällä kertaa täytettä ei tarvita ihan niin moneen luukkuun, kuin yleensä. Tein lyhyen listan joulupöydän tarjottavista ja laitoin kummilasten lahjat työn alle. Opettajan ja päiväkodin tätien muistamiset täytyy myös fiksata kuntoon asap. Ennen reissua vielä isänpäivä, Aamun synttärit, yksi bloggaajamiitinki, voikan joulujuhla, pikkujoulut duunissa henkilökunnalle ja erikseen asiakkaille, Tampereen reissu ja olikos muuta? Huhhuijjakkaa! Pitää melkein alkaa olla suhteellisen järjestelmällinen, ettei pukkaa (joulu)ressi :D

Joulutortut sai uuden twistin. Jokaiseen vuokaan meni puolikas levy torttutaikinaa. Ihan hauskaltahan nuo näyttää, mutta alkuperäiset versiot kuitenkin kypsyy paremmin.

Sannis

P.S. ISO kiitos vastauksista edelliseen postaukseen. Jos et oo vielä vastannut, käy ihmeessä jättämässä kommentti ja kerro, kuka olet.

1 kommentti:

  1. Nii joo, pian ootte hallivuuurissa ������kivaa,mahtavaa,ihanaa.
    hyvä ja hieno idea nuo tuunatut joulutortut.
    -tanja-

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit <3