maanantai 21. marraskuuta 2016

Glögiä, pipareita ja tarhavalokuvaus


Eilen maistettiin Lidlin glögiä. Aivan jees, aika tummaa. Mutta on se Marlin vaan kaikista parasta. Pakkasessa oli yksi paketti piparitaikinaa ja yksi paketti torttutaikinaa, joten koodattiin paikalle kamut, joiden kanssa ollaan jo monena aiempanakin vuonna joulupiparit leivottu. Putkeen meni. Ei riitaa kaulimista, ei riitaa muoteista. Olin äimän käkenä, kuinka kolmevuotias leipoi täysin ilman apua. No, ei tarttis olla, koska mitäpä tämä kolmevee ei ite osais?! Niin vain muikkeli kauli taikinan, paineli piparit ja nosteli ne ite vielä leivinpaperille. Ihan loppuvaiheilla vasta ymmärsi maistaa taikinaa. Parka piilotteli pöydän takana niinku olis tehny suuremmankin rikoksen. Siihen mennessä ekaluokkalainen oli syönyt omasta taikinaklöntistään varmaan noin puolet.

Syömisvaiheessa tuli vähän sanomista yhdestä tietystä enkelitortusta, mutta hyvin se ekaluokkalainenkin keräs itsensä ja saatiin homma maaliin. Tytöt on juoneet glögiä jo useampaan otteeseen, mutta mulle tämä oli tämän vuoden eka kerta. On se vaan vitsin hyvää. Glögi siis. Ja joulutortut kans. Ja homejuusto. Ja piparit. Ihanaa, kun tulee joulu!

Tänään on päiväkodissa valokuvaus. Kolmevee avas pelin huutamalla jo ovelta: "Mitä, mä en mee kuvaukseen ollenkaan!" Jep. Aivan jännittää, saadaanko tänä vuonna tarhakuvia ollenkaan :D

Have a nice week!
Sannis

6 kommenttia:

 1. Ihan paras kolmevee :D. Mitä sitä ny kuviin, jos ei kerran huvita..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se huikee! Oli sitte kuiteski menny kuvattavaksi :D

   Poista
 2. Veinasin tukehtua ruokaani viimeistä kappaletta lukiessa.... Nimin. Kolmevuotias meilläkin 😁

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Joo, nää kolmeveet ne vasta onkin tyyppejä! :D

   Poista
 3. Tulin vain kertomaan, että täällä mä olen vaikka kommentoin harvoin <3 Sun kuvia on niin ihana katella.
  Mä ymmärrän täysin tuota teidän kolmeveetä ja sen asennetta valokuvauspäivään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei thanks <3 Joo, valokuvauspäivät ei oo ihan leppareita :D

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3