tiistai 8. marraskuuta 2016

Joulufiilis

Ihan ei oikeesti joulufiilis vielä oo iskenyt päälle, vaikka talviselta alkaakin jo ulkona tuntua. Lähdin vähän hakemaan sitä selailemalla kuvia meidän aikaisemmista jouluista..Pitkän aikaa meidän joulu oli aina punainen, hopeinen ja kimaltava. Viime vuonna hopea vaihtui messinkiin ja kultaan, kimallus väheni ja tilalle tuli luonnollisempia sävyjä. Saas nähdä mitä tällä kertaa keksitään.

Kuusi tulee aikaisin tänä vuonna. Löydettiin viime vuonna Ikeasta kiva, aidon tuntuinen tekokuusi ja se ei pudota neulasiaan, vaikka joutuis pitkäänkin seisoskella olkkarissa. Mister A:n allergian takia kaikki aidot havut taitaa jäädä oven ulkopuolelle. Nyyh! Hakusessa on jo pitkän aikaa ollut aidon näköiset havun oksat. Vinkatkaahan jos tulee jossain vastaan.

Ootteko miettineet joulua jo? Onko teidän joulu punainen vai sininen? Kultainen vai hopea?
Sannis

P.S. Ostettiin sunnuntaina kolmeveen kanssa kinkku. On nyt sitte! :D

12 kommenttia:

 1. On joulua jo vähän mietitty,ensin oli ajatuksena mennä mökin rauhaan,katsotaan nyt jääkö ajatukseksi.Yleensä lapset tulee aattona syömään,tänä jouluna nuorin kuitenkin lähtee Lappiin,joten muutoksia tulossa.Meidän joulu on valkoinen,punainen,hopea, ollut jo muutaman vuoden.kohta saa jo varmasn vaihtaa jouluverhot,eikö saakkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä saa jo jouluverhot laittaa :) Mä ajattelin tempasta viikonloppuna. Jouluvalot ikkunoihin ja jos oikein räyhäkäs oon, laitan jopa jo joulukuusen. Kuukausi enää aikaa reissuun, niin tässähän meinaa tulla jo kiire :D

   Poista
 2. Kyllä se jo ajatuksiin on hiipinyt. 🌟 Eniten toivon joulumieltä, nooh glögiä ja suklaatakin... 😉 Meillä yhtä jouluhössötys ahdistaa ja toinen pitää joulua vuoden ihanimpana juhlana..itse yritän tasapainoilla molempien välissä...hohhoijaa..oma joulu menee töissä eli pitänee ratkaista jotenkin, mistä ja miten kaikille tulis mukava joulunaika. Valkoista ja hopeaa ainakin..hämäränhyssyä ja rauhallista musaa levylautaselle..armoa itselle, vähemmänkin täydellinen on oikein hyvä joulu. Sellaisin miettein. Teillä on ollut oikein kauniita jouluja. Kiitos kivasta blogista. ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaima <3 Just noin..ihanaa musiikkia ja rauhallista menoa. Mua aivan alkoi liikuttaa jo valmiiksi :D

   Ei tarvi kaikki olla vimpan päälle. Vaan niinku itelle sopii <3

   Poista
 3. Class ohlsonilla oli mun mielestä tosi aidon näköinen tekokuusi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuusi meillä jo on. Löydettiin viime vuonna Ikeasta ja on kans semmonen aidomman näkönen. Irtohavuja tarvisin. Toki niitähän sais kuusesta irrotettua, mutta ei ehkä kantsi koko isoa kuusta ostaa :D Taidanpa kuitenkin käydä tsiigaamassa, jos löytyis vaikka pienempää versiota. Kiitos vinkistä!

   Poista
  2. Vissiin ihan ajatuksis lukenu että kuusta etsit xD mutta joo irtohavuista en osaa sanoa valitettavasti :/

   Poista
 4. Prismassa oli tekohavun oksia, olikohan siellä askarteluosastolla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uuu, kiitti! Täytyypä käydä tsiigaamassa! Kiitos Peppe!

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3